STAO NA LUDI KAMEN Mane oženio 13 godina mlađu tinejdžerku, imao je samo jedan uslov za buduću suprugu

07:00 | 10-01-2024

Šoutajm 0

Sadio Mane, nekadašnji fudbaler Liverpula i Bajern Minhena, a sada član Al Nasra, u rodnom Senegalu se oženio devojkom od 18 godina i to na venčanju koje je održano u tajnosti

Sadio Mane
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Senegal uskoro očekuje nastup na Kupu afričkih nacija, a šest dana uoči prvenstva, Sadio Mane je odlučio da se oženi sa 18-ogodišnjom Ajšom Tambe, Senegalac ima 31 godinu i to na tajnom venčanju u Dakaru, senegaskoj prestonici, kom su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Kako prenosi mediji u ovoj zemlji, u Senegalu je dozvoljeno biti u vezi sa nekim ko ima 16 godina, pa se zato i spekuliše da su Sadio i Ajša oko dve godine zajedno. Nije Mane često pričao o svojoj devojci, o njoj se gotovo ništa nije znalo, a ovakav rasplet je jedan od najboljih igrača Liverpula u 21. veku i nagovestio.

ODLAZAK IZ LJUTICE BOGDANA Napustio crveno-bele, a navijači će ga pamtiti po golu u "večitom" derbiju

– Vidim mnogo devojaka koje me pitaju zašto nisam oženjen, ali žao mi je, trošite svoje vreme. Žena koju ću ja oženiti neće biti na društvenim mrežama. Želim da oženim ženu koja poštuje Boga i moli se. Svi imaju svoj način na koji biraju svoj put ljubavi – rekao je svojevremeno Mane.

Vest iz Senegala je "odjeknula" fudbalskim svetom, pošto je došla neočekivano, a videćemo da li će venčanje možda pomoći Maneu da na Kupu afričkih nacija odigra dobro i donese zlato svojoj državi.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading