ŠOKOVI U 2024. Ko bi se ovome nadao: Mesi pred razvodom, a Ronaldo voli i muškarce!

06:30 | 11-01-2024

Šoutajm 0

Portugalac će, tvrdi proročica, obelodaniti da je bise*sualac, iako je njegova nevenčana supruga Georgina trudna

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo
Printscreen/Instagram

 

Kristijano Ronaldo je ljubio vrhunske cice, Irinu Šajk na prvom mestu. S nekima, primera radi Kim Kardašijan, imao je kratke veze. Mnogi su mu na tome zavideli, a on - voli i muškarce!?

Kim Kardašijan Profimedia
 

Slavni Portugalac će u ovoj godini objaviti da je bise*sualac, tvrdi vidovnjakinja Moni Vidente. Kubanka (nekad Kubanac), koja se proslavila u svetu tarota i s nekoliko uspešnih predviđanja kao što je nedavni razorni zemljotres u Japanu, sad je „bacila karte“ fudbalskim superstarovima. Najpre Ronaldu...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mhoni (@mhoni1)

 

Rođena kao Rafael

Moni Vidente je rođena kao Rafael Martinez de Leon iz mešovitog braka - majka Kubanka, otac Meksikanac. U odrasloj dobi je odlučio da postane žena, jer nije sebe osećao kao muškarca. Prošao je tri rekonstruktivne operacije da bi postigao cilj.

- On će ove godine izaći iz ormara. On je bise*sualac, voli i žene i muškarce, ali želi, sad kad je (nevenčana supruga) Georgina trudna, da to kaže svima - rekla je Moni za Portugalca koji s nevenčanom suprugom i petoro dece (dve ćerkice zajedničke) živi u Rijadu.

 

 

Šokantna 2024. sledi i Kristijanovom arhirivalu, argentinskom asu Lionelu Mesiju, kao i trećoj velikoj zvezdi iz njihove ere, Brazilcu Nejmaru.

 

 

- Mesi će se razvesti, a Nejmar će obelodaniti da je uspostavio odnose s brazilskim transseksualcem, što će biti veoma važno u njegovoj zemlji - dodala je 47-godišnja proročica koja na Instagramu ima 1,7 miliona pratilaca.

Komentari(0)

Loading