IZBACILA MUŽA IZ KUĆE Atraktivna brineta oterala zvezdu Sitija jer je otkrila da ima dvoje dece sa ljubavnicom (FOTO)

19:23 | 12-01-2024

Šoutajm 0

Atraktivna brineta i engleski reprezentativac su se upoznali još kao tinejdžeri, zajedno su 13 godina, od 2021. u braku, a imaju i troje dece.

Eni Kilner
Printscreen/Instagram

Nema mira kada je fudbaler Mančester sitija u pitanju. Iako Kajl Voker već godinama važi za jednog od najboljih igrača na Ostrvu kada je reč o poziciji desnog beka, ipak je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog burnog ljubavnog života.

 

Njegova privatnost je sada "na izvolte", a sve zbog toga što je bio neveran svojoj supruzi Eni Kilner (30) i to sa jednom od njenih najbližih prijateljica Lorin Gudman (32).

 

Atraktivna brineta i engleski reprezentativac su se upoznali još kao tinejdžeri, zajedno su 13 godina, od 2021. u braku, a imaju i troje dece. Međutim, njoj je sada "pukao film" i zbog prevare je izbacila muža iz njihove vile, čija se vrednost procenjuje na 2,5 miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

 

Pritom, Eni je sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije sa Kajlom, a već je razgovarala sa advokatima i pokrenula zahtev za razvod. To znači da bi mogla da dobije i polovinu Vokerovog bogatstva, koje se procenjuje na oko 50 miliona evra.

- Posle mnogo zajedničkih godina, braka i troje dece odlučila sam da se odvojim od Kajla. Ne želim dalje da komentarišem našu situaciju. Molim vas da poštujete moju i privatnost naše dece - poručila je Kilnerova.

Kada je reč o Lorin Gudman, ona je imala aferu sa Vokerom 2019. godine, a plod toga je sin Kairo, rođen u aprilu 2020. Tada su Kajl i supruga Eni bili privremeno rastavljeni, ali to ga nije sprečilo da bude sa drugom ženom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

 

Međutim, to nije sve. Zgodna manekenka, inače rođena sestra rijaliti zvezde Kloi Gudman, rodila je i drugo dete defanzivcu "građana" pre pet meseci. Sve to sada je saznala Eni i zbog toga je rešila da stavi tačku na brak.

- Kajl i Eni su već neko vreme u zategnutim odnosima. Postoji istorija problema u njihovom odnosu, između ostalog i zbog avanture sa Lorin. Ujedinjeni su zbog troje dece koje imaju, to im je trenutno glavna briga. Brak nije potpuno propao, možda bi mogao da se spasi kada rane zarastu. Moraju da naprave pauzu. Kajl je prekinuo kontakt sa Lorin, koja je imala štetan uticaj na njih - rekao je neimenovani prijatelj porodice Voker za britanske medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading