ISPOVEST NAJPOZNATIJE ŽENE FUDBALERA ŠOKIRALA SVE Uzimala sam tablete za bolove nakon našeg prvog odnosa

16:00 | 15-01-2024

Šoutajm 0

Vanda je na Ikardija pala jer je bio dobar ljubavnik

Vanda Nara
EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

Vanda Nara, verovatno i najpoznatija žena nekig fudbalera, tvrdi da je njen suprug Mauro Ikardi spavao sa najmanje 200 žena pre nego što je upoznao nju! 

Njih dvoje su se venčali 2014. godine, ubrzo nakon što je Vanda otišla od Maksija Lopeza kog je varala baš sa Maurom. Imaju zajedno dve ćerke. 

Pre nego što ga je "isprobala", Vanda je istakla da je čula kako je Mauro veliki ljubavnik i da je upravom to presudilo da ostane sa njim i ode od Lopeza. 

INTERNET GORI ZBOG IZAZOVNE ARGENTINKE Perverzna Vanda objavila nikad vreliju fotografiju i "zapalila" društvene mreže (FOTO)

- Oko 200 žena je prošlo kroz taj krevet, ali tek nakon mene je potpuno uništen. Više od njega nije bilo ništa. Sećam se bola u telu sledećeg dana, jer nisam navikla sve da dajem - rekla je Vanda i dodala:

- Morala sam da uzimam ibuprofen na svaka četiri sata jer sam narednog dana bila u bolovima. Sećam se dobro toga jer nikad ranije nisam doživela tako nešto. Da se te noći to nije dogodilo na taj način, verovatno od nas ništa ne bi bilo.

Vanda je dalje otkrila da je Ikardi imao četiri telefona kada su se upoznali, ali da ih se ubrzo otarasila.

- Bilo ih je četiri jer je podelio žene po kontinentima. To je suludo. Jedan od njih je bio 'dobar', on je bio taj koji je primao pozive od direktora klubova. Ostali su bili za žene. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading