BRAZILCI SE KRSTE I LEVOM Savršena cica osvanula na najpoželjnijoj naslovnici i posvetila je - Mesiju!?

06:00 | 19-01-2024

Šoutajm 0

Najbolji fudbaler sveta dobio još jednu obožavateljku iz omraženog komšiluka

Žanaina Prazeres
Printscreen/Instagram

 

Kako izgleda savršena žena? Pogledajte naslovnicu norveškog „Plejboja“ i videćete...

Žanaina Prazeres Profimedia
 

Najpoznatiji magazin za muškarce je „pitao“ to veštačku inteligenciju i dobio odgovor: Žanaina Prazeres.

Brazilska manekenka ima, kažu, proporcije tela idealne za primer ženskog savršenstva, te se kao takva pojavila na prvoj strani čuvenog magazina za čitaoce - i gledaoce, dabome - u zemlji fjordova.

Bombastična plavuša je, naravno, bila u vrelom izdanju. Obučena u crveni donji veš koji je isticao njene bujne grudi i zanosnu zadnjicu.

Ništa tu ne bi bilo čudno, njen izgled pogotovo ne izaziva polemiku, da Žanaina nije prvenac posvetila - Argentincu!? Pa makar to bio i Lionel Mesi, zvanično najbolji fudbaler sveta (nezvanično baš i nije).

Lionel Mesi AP/Lynne Sladky
 

- Veoma sam srećna što mogu da podelim ovaj trenutak s vama, konačno se ideja o mom „Plejboju“ materijalizovala. Ako je osoba na naslovnici savršena žena, mislim da je pošteno da je posvetim najvećem fudbaleru univerzuma. Mesi je prelep čovek i ima besprekorno držanje u svim prilikama. Volela bih da prelista stranice ovog časopisa. Nadam se da će mu se svideti - rekla je Brazilka i učinila da se njeni zemljaci krste i levom rukom.

Namera joj je, veli, da počasti fanove - ima ih 60.000 na Instagramu - a ne da dobije na popularnosti.

Potrošila 300.000 dolara na operacije

Žanaina je ranije priznala da je nekoliko puta išla na plastične operacije i da njen izgled - savršen, je li - nije prirodan.
- Volim da se osećam lepšom, stoga, ako mogu da investiram u to, ne štedim. Kad zbrojim sve operacije, dosad sam potrošila oko 300.000 dolara i sigurno ću još!
Otkrila je da je bila na liposukciji, da je operisala nos, grudi, zadnjicu, lice...
- Moramo da iskoristimo prilike koje medicina nudi. Probala sam različite dijete i shvatila da neke pomognu odmah, ali za mene nisu prikladne. Jako su rigorozne i zahtevaju novi način života, a ja to ne želim. Skalpelom se sve lakše rešava.

- Rekli su mi da želim samo slavu pominjanjem Mesija, ali ignorišem takve komentare - dodala je Žanaina Prazeres.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading