CURA FINA Georgina ukrala šou pred šeicima: Pucaju grudi, sevaju noge!

06:30 | 21-01-2024

Šoutajm 0

Ronaldo doveo špansku lepoticu na dodelu nagrada, a ona blistala u zadivljujućoj čipkastoj haljini s velikim prorezom na bujnom poprsju

Georgina Rodrigez
AP/Fabio Ferrari

 

Kao onomad u Breninom hitu, ona bi mogla šeika da dovede do prosjačkog štapa. Svakog koji ju je gutao očima, a bilo ih je, o da, na fudbalskoj ceremoniji u Dubaiju.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez AP/Fabio Ferrari
 

Georgina, cura fina, ukrala je šou na 14. izdanju tradicionalne manifestacije „Globe Soccer Awards“, iako je Kristijano Ronaldo dobio tri nagrade - Najbolji strelac u kalendarskoj 2023, Najbolji fudbaler na Bliskom istoku i Najomiljeniji igrač u izboru navijača.

Kristijano Ronaldo AP/Fabio Ferrari
 

Ronaldo: Igraću još 10 godina!

Mada se učinilo da je razočaran što nije proglašen i za najboljeg fudbalera godine, Ronaldo je istakao da je ponosan što je dobio tri nagrade.

- Hvala saigračima i trenerima u Al Nasru, hvala reprezentaciji, hvala mojoj ženi i deci koji su svaki dan uz mene. Znam da sam pomalo dosadan, ali moj posao je da budem dosledan. Kad ću da prestanem da igram? Uskoro, a pod tim mislim za 10 godina - rekao je Portugalac koji će 5. februara 39.

Rodrigezova se, ipak, pobrinula da sve oči budu uprte u nju. Stigla je kao pratnja nevenčanom suprugu i čim se pojavila zadivila je skup slavnih i bogatih.

Georgina Rodrigez AP/Fabio Ferrari
 

Blistala je manekenka u čipkastoj beloj haljini koja je imala isečen panel preko grudi, taman da istakne njen bujni dekolte. I u mini dužini da sevnu noge 29-godišnje Špankinje rođene u Buenos Ajresu (otac joj je Argentinac).

Izgled je upotpunila belim cipelama s visokim štiklama i bordo torbicom od krokodilske kože.

Erling Haland AP/Fabio Ferrari
 

Haland najbolji u 2023. godini

Najbolji fudbaler: Erling Haland. Najbolja fudbalerka: Aitana Bonmati. Najomiljeniji igrač: Kristijano Ronaldo. Najbolji klub: Mančester siti. Najbolji trener: Pep Gvardiola. Najbolji predsednik Kaldun El Mubarak. Najbolji ženski klub: Barselona. Najbolji igrač na Bliskom istoku: Kristijano Ronaldo. Najbolji igrač u usponu: Džud Belingem. Najbolji vezista: Rodrigo. Najbolji golman: Ederson. Nagrada za igračku karijeru: Kazemiro. Najbolji strelac (nagrada Maradona): Kristijano Ronaldo. Najbolji menadžer: Žorž Mendeš. Nagrada za igračku karijeru: Džon Teri. Najbolji sportski direktor: Kristijano Đuntoli. Nagrada za trenersku karijeru: Lionel Skaloni. Najbolji klub na Bliskom istoku: Al Ahli.

Ronaldo, jasno, nije imao ništa protiv, štaviše, nekoliko puta se tokom svečanosti uz osmeh na licu obratio partnerki s kojom živi od 2016. i koja mu je podarila dve ćerke, Alanu i Belu. Prvo troje dece, sina Kristijana Žuniora i blizance Evu i Matea, rodile su mu surogat majke.

Komentari(0)

Loading