PUNE 24 Najpoželjniji srpski fudbaler proslavio rođendan, u moru čestitki i jedna sočna: Vanjin poljubac!

06:00 | 29-01-2024

Šoutajm 0

Obnavljanje veze s prelepom zemljakinjom očigledno prija golgeteru, koji nemilosrdno trese mreže u Italiji

Dušan Vlahović
EPA/Alessandro Di Marco

 

Dušan Vlahović je nastavio da trese mreže u Seriji A. Poslednja žrtva bio je Empoli (sedmi gol na poslednjih šest utakmica), ali Juventus - od 16. minuta bez isključenog Milika - nije uspeo da pobedi (1:1).

Gol Dušana Vlahovića protiv Empolija AP/Marco Alpozzi
 

„Stara dama“ je tako ostala bez dva izuzetno važna boda u borbi za titulu, što je ražalostilo sve u Torinu, jedino je Vlahović dobio utehu - od devojke Vanje Bogdanović.

Obnovljena ljubav

Vanja i Dušan se poznaju od malih nogu, roditelji su im kućni prijatelji, a iz prijateljstva se vremenom rodila ljubav. Nije dugo trajala, ali ponovo su zajedno, i to Vlahoviću, ako se gleda po tome kako igra, očigledno prija.
Srbin se prethodno dovodio u vezu s vatrenom Italijankom Karolinom Stramare.

Srpski reprezentativac juče je napunio 24, a među hiljadama čestitki navijača i prijatelja na društvenim mrežama našla se i jedna od najbitnijih.

Vanja Bogdanović i Dušan Vlahović Printscreen/Instagram
 

Njegova prelepa izabranica Vanja je objavila fotografiju gde sočno ljubi Ducija, a on je to ripostovao u storiju na Instagramu i zapalio društvene mreže.

Poznato je da devojke širom sveta, posebno Italijanke, lude za zgodnim Srbinom, jedan je od najpoželjnijih neženja među sportistima, pa nema sumnje da ova njegova emotivna objava mnogo znači Vanji.

Ujedno je i poruka zainteresovanim damama u stilu: Dalje od Dušana!

Komentari(0)

Loading