OTKUD ONA? Australijan open ulepšala Kubanka, znaju je kao Bondovu devojku, a ljubila je mnoge poznate face

07:30 | 29-01-2024

Šoutajm 0

Čuvena glumica obasjala teren uoči finalnog okršaja Janika Sinera i Danila Medvedeva

Ana de Armas
AP/Vianney Le Caer

 

Janik Siner je juče ušao u anale tenisa kao prvi Italijan koji je osvojio Australijan open.

Janik Siner AP/Fiona Hamilton
 

Novakov dželat iz polufinala napravio je veliki preokret protiv Danila Medvedeva, koji je imao dva seta prednosti. Rusu to vođstvo ipak nije bilo dovoljno da premijerno slavi trofej AO, posle dva izgubljena (Đoković, Nadal), Siner je bitku dugu tri sata i 46 minuta dobio s konačnih 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3.

Trofej „Norman Bruks“ je, dakle, završio u rukama 22-godišnjaka iz Južnog Tirola, trofej koji je u „Rod Lejver areni“ otkrila poznata glumica Ana de Armas.

Kubansko-španska lepotica, rođena u Havani pre 35 godina, izašla je na teren u društvu bivšeg asa Džima Kurijera. Zajedno su otvorili kutiju koju je izradio „Luj Viton“, a kako je ona zaštitno lice tog brenda, njoj je pripala ta čast.

Ana je karijeru počela na rodnoj Kubi, s 18 godina se preselila u Španiju, a kasnije u Holivud. Glumila je u mnogim poznatim filmovima, između ostalog i Bondova devojku u „Nema vremena za umiranje“.

Ana de Armas AP/Joel C Ryan
 

I privatni život lepe Kubanke je pun uzbuđenja. Bila je u braku sa španskim kolegom Markom Kloteom, izlazila je s Benom Aflekom, sad je u vezi s biznismenom Polom Bukadakisom...

Komentari(0)

Loading