DŽABA MU SLEM Novakov dželat ne želi na čuveni festival, vrela Italijanka digla glas: Hladan je, bez emocija!

06:30 | 03-02-2024

Šoutajm 0

Nije izvršio operaciju saosećanja, navodi glumica i TV voditeljka koja se skidala zbog ljubavi prema Laciju

Ana Falki
EPA

 

Janik Siner ne želi da se pojavi u Sanremu i time se upiše u listu sportista učesnika čuvenog festivala - sećamo se kako su Miha i Ibra zajedno pevali 2021. - čime je navukao gnev Italijana.

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na Sanremu EPA/ETTORE FERRARI
 

Džaba 22-godišnjem momku iz Južnog Tirola, pretežno naseljenom nemačkom manjinom kojoj i sam pripada (otac Johan i majka Ziglinde), slava koju je dobio osvajanjem Australijan opena. Džaba mu to što je postao teniski junak na „čizmi“ kao drugi grend slem šampion, posle Adrijana Panate (Rolan Garos 1976). Badava mu titula heroja Apenina, kad je povredio ponos nacije koja se diči planetarno popularnom muzičkim festivalom.

Janik Siner AP/Mark Baker
 

Udar na Sinera zbog odbijanje da bude gost na ovogodišnjem spektaklu u mediteranskom gradiću predvodi čuvena Ana Falki. Manekenka, glumica i TV voditeljka (tim redom je gradila karijeru) isprozivala je šampiona Melburna u programu uživo.

- Nije izvršio operaciju saosećanja. Odustao je da ga dočeka italijanska publika. Šteta, jer nije izvršio operaciju saosećanja što je rezultiralo s malo empatije i hladnoće upravo iz mesta odakle dolazi - rekla je gostujući na TV RAI.

Celim telom za Lacio

Ana Falki važi za jednu od najse*si navijačica u Italiji. Dušom i posebno telom - nekoliko puta ga obnažila zbog te ljubavi - pripada Laciju. Bila je kuma proslave šampionske titule 2000. tima čije su zvezde bili i Srbi, Dejan Stanković i nažalost pokojni Siniša Mihajlović.

Siner će, kaže, gledati festival na televiziji jer želi da se fokusira na nastavak sezone.

- On mora da trenira? O Bože. Sledeća obaveza je tek 8. maja, masters u Rimu - dodala je 51-godišnja Ana Kristina Palomaki, kako glasi pravo ime i prezime ćerke Italijana i majke Finkinje.

Da li je tom izjavom bila ironična ili zaista ne zna ništa o teniskom kalendaru, i nije važno...

Komentari(0)

Loading