KO SU BIVŠE DEVOJKE DUŠANA VLAHOVIĆA Spajali su ga sa misicom, glumicom, a mnoge šokira priča da je zaveo ovu pevačicu (FOTO)

18:01 | 03-02-2024

Šoutajm 0

Srpski napadač važi za velikog zavodnika

Vanja Bogdanović i Dušan Vlahović
Printscreen/Instagram

Dušan Vlahović je postao naš najplaćeniji fudbaler sa samo 22 godine, potpisavši ugovor iz snova sa Juventusom. Sa druge strane, šarmu ovog izvanrednog sportiste gotovo nijedna dama ne može da odoli, a spajali su ga sa najvećim lepoticama širom sveta.

Vlahović se vratio staroj ljubavi

Kao bomba je odjeknula vest da se Vlahović vratio nekadašnjoj devojci Vanji Bogdanović, koju je slučajno sreo tokom odmora na Ibici. Naime, njihov dvoje su bili kratko zajedno pre pet godina, međutim, varnice su ponovo sevnule nakon iznenadnog susreta.

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku - pričao je za medije izvor blizak Dušanu letos i dodao:

Vlahović sa devojkom Printscreen/Instagram
 

 

- Bio je na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Iznajmili su jahtu, na koju su "privodili" mnoge lepotice. Pred kraj odmora, Dušan je na plaži video Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu.

Sa kojim sve lepoticama su spajali Dušana Vlahovića?

Karolina Stramare

Italijanski mediji su Vlahovića u više navrata spajali sa zanosnom Karolinom Stramare. 

 

 

Ona je nekada bila Mis Italije, pa zatim i kao reporter sa fudbalskih utakmica dok je sada voditeljka. 

Mariasole Polio

Mediji su Dušana spajali sa sa još jednom prelepom Italijankom. U pitanju je Mariasole Polio, glumica i Tik Tok influenserka. 

Kako se pisalo, naš fudbaler ju je ostavio kada je iz Fjorentine prešao u Juventus.

 

 

A kako to već ide kod Vlahovića i ovoj navodnoj vezi se ne zna mnogo. Ni on ni ona se nisu javno oglašavali tim povodom. 

Elena Kitić

U aprilu 2021. godine u medijima je osvanula vest o romansi Vlahovića sa ćerkom folk pevača Mileta Kitića.

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - tada je izvor rekao domaćim tabloidima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Ubrzo je sve natpise demantovao poznati fudbaler i to samo jednom slikom sa anonimnom brinetom. Sa druge strane, gotovo istovremeno, Elena na svom Instagram profilu poručila fanovima da ne veruju u laži.

Ema Radujko

Tiktokerka, koja pokušava da se probije na vrh naše muzičke scene, nedavno je otkrila, gostujući u jednoj emsiji, da je i njoj Dušan pisao, ali da mu ona nije odgovorila.

- Jeste, pisao mi je, ali pre. Poslao mi je emotikon, više se ne šalju poruke. Nisam reagovala, šta da odgovorim na emotikon - istakla je u "Amidži šou".

 

 

Međutim, među njima nikada nije ništa bilo, ali ga je Ema izdvojila kao jednog od najlepših i najzgodnijih frajera u Srbiji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading