BRAON DILETA Italijanka grabi slavu na pozornici sportskog novinarstva: Najvrelija voditeljka

07:00 | 05-02-2024

Šoutajm 0

Lepotica zadivljuje fanove fotkama na kojima u prvi plan ističe bujne grudi

Marijaluiza Jakobeli
Printscreen/Instagram

 

Marijaluiza Jakobeli je zvezda sportskog novinarstva na Čizmi.

Marijaluiza Jakobeli Printscreen/Instagram
 

Uz godinu stariju koleginicu Diletu Leotu, ova lepotica grabi slavu, držeći mikrofon kraj fudbalskih terena, a još više na društvenim mrežama.

Objave italijanske Kim Kardašijan, kako je ponekad zovu zbog sličnosti s najpoznatijom starletom na svetu, po pravilu izazivaju divljenje fanova. Prevashodno muškaraca, kojih je mnogo više u toj armiji od 3,85 miliona.

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kad u Monte Karlu proslavila 32. rođendan. Slikala se s tortom na kojoj je pisalo „Najvrelija devojka na Zemlji“, ali su pratioci na Instagramu pre slatkiša primetili njen izgled koji ostavlja bez daha.

„Tako prelepa“, „Neverovatna devojka“, „Uvek lepa“, nizali su se komentari.

Avantura s Mbapeom

Marijaluizu su pre nekoliko godina povezivali s Kilijanom Mbapeom. Zbog Francuza koji je danas, uz Sitijevog asa Halanda, najvredniji fudbaler na svetu, navodno je išla na prošlo Evropsko prvenstvo. Mediji, ipak, nisu uspeli da dođu do dokaza da su njih dvoje bili par. Ni oni sami to nisu potvrdili, doduše, ni demantovali. A možda je samo bila kratka avantura...

Ne tako davno Marijaluiza nije smela da deli fotke sa svetom. Strahovala je od bivšeg dečka koji ju je proganjao. Tek s njegovim hapšenjem mogla je da odahne, ali veli, još nije vratila veru u muškarce.

- Moji snovi trenutno su samo profesionalni, videćemo šta će doneti budućnost - rekla je bombastična Italijanka.

Komentari(0)

Loading