CVETA LJUBAV Džehva gledala Partizan, a sada utegnuta zbog dečka "potegla" u Železnik... Misteriozni muškarac i pokušaj skrivanja! (FOTO)

21:10 | 04-02-2024

Šoutajm 0

Privukla je pažnju na utakmici.

Teodora Džehverović
ATA Images

U nedelju uveče su u sklopu ABA lige snage odmerili FMP i Igokea. Ekipe su se sastale u Železniku (predgrađe Beograda), a najbolji pojedinac na parketu je bio Matic Rebec, koji je zabeležio 15 poena i 10 asistencija.

Ne samo da omaleni Slovenac dominira na terenu, već to čini i van terena, s obzirom na to da je smuvao megazvezdu Teodoru Džehverović, kojoj nije bilo teško da prevali skoro 20 kilometara kako bi ga podržala.

KRAJ SERIJE PORAZA Prva pobeda FMP-a u 2024. godini, pao je protivnik iz gornjeg dela tabele!

Zanimljivo je da je popularna Džehva i ranije posećivala košarkaške utakmice, a bila je prisutna u "Beogradskoj areni" na nekoliko mečeva Partizana. Tada se spekulisalo da je u "šemi" sa Lukom Vildozom, što je, ispostavilo se, neistina.

Ona se u dvorani "FMP arena" pojavila ležerno obučena u farmerkama i uskoj crnoj majici, dok je na glavi imala kačket, kao da je želela da se sakrije od kamera i fotoaparata. Ipak, to joj nije pošlo za rukom, stoga vam donosimo nekoliko njenih fotografija iz hale. Takođe, ona je bila u prisustvu misterioznog muškarca. Pogledajte:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading