PAŽNJA, PAŽNJA Devojka iz ringa upotrebila mreže zarad humanitarnog cilja: Ledena Barbi mokre majice

06:00 | 09-02-2024

Šoutajm 0

Bujna Apolonija sebi zadala izazov da bi prikupila novac za tetovaže bradavica ženama kojima su uklonjene grudi

Apolonija Luelin
Printscreen/Instagram

 

Apolonija Luelin je rizikovala zabranu na društvenim mrežama, ali je istovremeno oduševila pratioce i samom objavom i razlogom zašto se prikazala u mokroj majici koja se zapalila za bujne grudi.

Apolonija Luelin Printscreen/Instagram
 

Devojka iz ringa, kako popularno zovu 24-godišnju lepojku iz Lidsa zbog nekadašnjeg angažmana najave boksersih rundi, ušla je u ledenu kupku kako bi prikupila novac za dobrotvornu organizaciju „Nip“.

Apolonija Luelin Printscreen/Instagram
 

Izdržala je, kaže, hladnoću zarad višeg cilja, a to je novac za besplatne 3D tetovaže bradavica ženama kojima su operacijom uklonjene grudi.

Plava bomba na Alpima

Apolonija, očigledno, voli da se nosi s hladnoćom, o čemu svedoče nedavne fotke sa švajcarskih Alpa. Skinula se u bikini i pozirala na snegu. Skijaške naočare tu su bile kao detalj, zaista nebitan u celom prizoru.

- Osećam se zahvalno što ovo delim sa svima vama na Svetski dan borbe protiv raka - istakla je Barbi, kako ova Engleskinja voli da je zovu.

U beloj majici i u crnim tangama, u kojima je njena zadnjica takođe golicala maštu muških pratilaca, manekenka i influenserka je svakako privukla pažnju pratilaca, a ima ih više od 6,5 miliona na društvenim mrežama.

Komentari(0)

Loading