PRIJA "PRŽI" PO REGIONU, A NJEN DEVER SMUVAO TENISERKU Sin legende Partizana se pohvalio ZANOSNOM Beograđankom, dirljiva poruka od koje se TOPI SRCE (FOTO)

12:49 | 17-02-2024

Šoutajm 0

Nova romansa u sportskom svetu.

prija i mario
ATA images, Instagram/Printscreen

S obzirom na to da je doživeo tešku povredu zbog koje je dugo pauzirao, Mario Nakić (22) dobro igra u dresu Igokee i na putu je da se vrati u dobru formu.

Iako je na terenu veoma dobar, van istog je još bolji, što može da se vidi na njegovom Instagram nalogu, gde se pohvalio vezom sa lepom srpskom teniserkom Lenom Karlovčan. Štaviše, on je istakao jedan citat kako bi joj pokazao koliko je voli.

 

 

Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi, a u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu.  

Kao što mnogi znaju, Mario Nakić je sin čuvenog košarkaša Partizana Iva Nakića. Njegova žena i majka mladog Marija, Zorica, bila je u vezi sa legendarnim teniserom Slobodanom Živojinovićem sa kojim ima sina Filipa Živojinovića. 

Ovo znači da je Mario dever slavne pevačice Aleksandre Prijović, koja je u poslednje vreme u centru pažnje zbog rasprodatih koncerata u Hrvatskoj. Takođe, oni su svi familijarno povezani sa Lepom Brenom.

prija i mario ATA images, Instagram/Printscreen
 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading