KAKAV LIK Izgubio od Novaka na Vimbldonu, potom osvojio lepoticu izvajanog tela, a sad je šutnuo... Šta mu je?

06:00 | 22-02-2024

Šoutajm 0

Manekenka i TV voditeljka je, navodno, razlog posrtanja nekad šestog reketa sveta, danas 124. na ATP listi

Melisa Sata
EPA/ETTORE FERRARI

 

Mateo Beretini i Melisa Sata nisu više par koji se na Apeninima - više zbog nje, naravno - pratio od januara 2023. Kraj ljubavi objavio je sam teniser.

Melisa Sata i Mateo Beretini EPA/Sebastien Nogier
 

Nekad šesti reket sveta - danas 124. na ATP listi - iskoristio je konferenciju za novinare uoči povratka na teren posle očajne sezone obeležene i povredama da potvrdi raskid veze s lepoticom 11 godina starijom od sebe čije izvajano telo izaziva divljenje.

 

 

- Melisa Sata? Očekivao sam to pitanje. Nismo više zajedno. Bila je to lepa, intenzivna veza. Hvala joj na vremenu provedenom zajedno. I dalje imamo veliko međusobno poštovanje. Više od toga neću reći - poručio je 27-godišnji Rimljanin iz Monte Karla, gde trenira pred čelendžer u Finiksu.

 

 

Tako je finalista Vimbldona 2021. (izgubio od Đokovića) potvrdio glasine koje već neko vreme kruže o krizi između njih dvoje. Nedeljama nisu viđeni zajedno, a „ekser u kovčeg“ njihove veze je bio izostanak Matea s nedavne proslave 38. rođendana nekadašnje glumice.

 

 

Umalo razvela Kobija

Melisa je poznata manekenka i TV lice u Italiji, ali se o njoj više zna po ljubavima s uspešnim sportistima. Bila je u vezi s fudbalerom Kristijanom Vijerijem, kasnije i u braku s Kevinom-Prinsom Boatengom iz kojeg ima jedino dete (sin Madoks), a bila je zvezda afere s Kobijem Brajantom. Kamere su je snimile kako ulazi u hotelsku sobu slavnog košarkaša i izlazi iz nje u ranim jutarnjim časovima, posle čega je Vanesa htela da se razvede od sad već pokojne NBA legende.

Potom je pričao i o povratku tenisu, nadajući se da će mu 2024. biti uspešnija od prošle godine. Ako je italijanska lepotica rođena u Americi bila uzrok njegove očajne forme, što je uzimano zdravo za gotovo na Apeninima, evo više mu nije prepreka.

 

 

„Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je đavo u telu žene, iscrpljuje ga se*som“, glasio je svojevremeno jedan od komentara fanova na društvenim mrežama.

 

 

Beretini je šutnuo Satu, njegov izbor. Čudan izbor...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading