PROŽIVLJAVA PAKAO Nimfomanka progoni zvezdu Liverpula, pojavila mu se u kući, fudbaler angažovao privatnog detektiva

17:45 | 24-02-2024

Šoutajm 0

Vrlo neprijatna situacija za vedetu Jirgena Klopa.

liverpul
EPA-EFE/PETER POWELL

Kako piše britanski "San", Trent Aleksander-Arnold u poslednjih godinu dana prolazi kroz pakao, pošto ga žena koja je opsednuta polnim odnosima progoni na sve moguće načine - telefonom, uživo, preko interneta... 

Naime, ona je nekako došla do svih njegovih podataka i odlučila da mu život pretvori u košmar. Čekala ga je da završi trening, odlazila u restorane u kome on boravi, a čak mu je i dolazila u kuću!

Možda najgore od svega, uznemiravala je i članove njegove porodice:

- Trent je u poslednjih godinu dana preživeo pravi pakao. On i njegova porodica susreli su se sa nečim što nikako nisu očekivali. Jedna žena je njega i njegovu porodicu terorisala eksplicitnim porukama. Pronašla je njegov broj telefona i beskrajno ga zvala i slala neprimerene poruke, eksplicitnog sadržaja - navodi "San".

- Morao je da angažuje privatnog detektiva i obezbeđenje. Promenio je svoj broj telefona, instalirao kamere i alarme. Ta žena se jednog dana pojavila u njegovoj kući, a dolazila je u Liverpulov trening kamp i svuda po gradu gde se on nalazio. Zbog toga mu je sugerisano da na društvenim mrežama ne objavljuje gde se nalazi - dodaje pomenuti sajt.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading