NJOJ NIKO NE MOŽE DA ODOLI Najveća rivalka Ivane Španović mami uzdahe gde god da krene, a sada je otišla korak dalje (FOTO)

11:07 | 27-02-2024

Šoutajm 0

Nema sumnje da su muškarci ludi za njom.

Marina Bek
Printscreen Instagram

Marina Bek Romančuk, ukrajinska atletičarka i skakačica, nastavlja da osvaja srca svojih obožavalaca svojom izuzetnom sportskom veštinom i atraktivnim izgledom.

Rođena 1995. godine, ova  sportistkinja već ima impresivan niz medalja u svojoj karijeri, uključujući evropsko dvoransko zlato iz 2021. godine.

Marina je postala prepoznatljiva ne samo po svojim sportskim uspesima već i po svojoj vanvremenskoj lepoti, što je čini jednom od najatraktivnijih sportistkinja na svetu. Njene vrele fotografije na Instagramu redovno privlače pažnju velikog broja obožavalaca.

 

 

Sa evropskom bronzom, srebrom i zlatom, kao i svetskim srebrom u svojoj riznici medalja, Marina Bek Romančuk je istinska sportska ikona.

Prema anketama na internetu, često se poredi sa Ivanom Španović kao jedna od najlepših atletičarki i skakačica sveta.

Poslednje fotografije koje je objavila sa plaže ponovno su je stavile u centar pažnje, dok nastavlja da oduševljava svoje obožavaoce širom sveta svojom harizmom i izuzetnim izgledom.

 

 

 

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading