STIŽU RODE U DOM ZVEZDE NBA LIGE Žena Stefa Karija objavila divne vesti, čeka četvrto dete sa legendom Golden Stejta

19:35 | 01-03-2024

Šoutajm 0

Njih dvoje su već roditelji ćerkama Rajli i Rajani kao i sinu Kenonu

Kari
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Aješa Kari (34), supruga legendarnog košarkaša Golden Stejt Voriorsa Stefa Karija, objavila je divne vesti. Naime, ona je po četvrti put trudna sa NBA zvezdom (35) Stefom Karijem, a tu vest je podelila javnosti za "Sweet July Magazine". 

 U članku Aješa kaže da iako su ona i njen muž u početku „mislili da smo završili” sa decom, ona kaže da su njih dvoje prošle godine odlučili da „neko nedostaje”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

Na fotografijama sa naslovne strane, Aješa razotkriva svoju bebu dok sedi za stolom, nosi belu majicu bez rukava podignutu iznad stomaka i par prugastih pantalona spuštenih nisko ispod stomaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

U oktobru, Stef je pričao o tome kako svoje troje dece upoznaje sa svim različitim sportovima dok je kod kuće.

NEMA BOLJEG Jokić ponovo dobio LASKAVO PRIZNANJE, NBA liga ga smatra najboljim

- Svi smo sada sportovi u dvorištu - rekao je Stef.

- Ništa previše organizovano. Posebno za Kenona, on ima samo 5 godina. Tako da imamo dovoljno vremena. On je tip koji se bavi svim sportovima. Ali njegov raspon pažnje je kao kod petogodišnjaka.

- To je više samo izgradnja samopouzdanja i njihova sposobnost da pronađu radost u svemu što rade - nastavio je.

- Mislim da je to veliki deo dece ovih dana, koji ne osećaju preveliki pritisak da moraju da budu uspešni ili da budu u korak sa svojim kolegama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

- Samo pokušavam da budem siguran da se, šta god da rade, zabavljaju - dodao je on.

- Svakodnevno im se stavlja puno na njih i mnogo pritisaka. Zato pokušavam da budem siguran da uživaju u detinjstvu i da pronalaze radost u svemu što rade. 


U maju 2021, Aješa je govorila o tome da je postala majka po prvi put u ranoj dobi, objašnjavajući kako je bilo teško shvatiti svoju karijeru dok odgaja svoju decu.
 

- Ono što sam počela da shvatam je da postajem ova žena u tako mladoj dobi kada bi drugi ljudi još uvek potencijalno bili na koledžu ili samo shvatili ko žele da budu - rekla je svojevremeno.  

Dodala je da iako je „u potpunosti uživala u tome što je mama“, ipak se nada da će učiniti više. Mlada mama je na kraju pronašla svoju strast nakon što je pokrenula blog o receptima, koji je od tada prerastao u carstvo koje uključuje više restorana, kuvara, pa čak i TV serije. Aješina deca takođe već idu njenim stopama — ona je ranije rekla da ćerka Rajli ima „lude“ talente u kuhinji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

Komentari(0)

Loading