MRAV IZ SERVERE PUNIM GASOM NA GEMU Jedan od najboljih Moto GP vozača u istoriji zaljubljen do ušiju

06:00 | 04-03-2024

Šoutajm 0

Mark Markes uživa u društvu prelepe Katalonke Geme Pinto posle burnog perioda u privatnom i sportskom životu

Markez
Printscreen/Instagram

Mark Markes (30), osmostruki svetski šampion u Moto GP-u ponovo ima devojku i zaljubljen je do ušiju u Katalonku Gemu Pinto (26).

Diplomirala je na Fakultetu za komunikacije i međunarodne odnose u u Barseloni, okušala sreću u svetu modelinga. Bila je zaštitino lice mnogih brendova, a deo je influenserske agencije Svai i na Instagramu voli da pokaže odeću i strast ka hrani, putovanjima i biciklizmu.

- Imao sam sreće da upoznam devojku divno što mi pomaže i čini se veoma srećnim u ličnom životu. Ovo vam pomaže da se smirite na motoru - izjavio je španski šampion i dodao:

- Moja želja je da to bude zauvek.

Markez Printscreen/Instagram
 

 

Gema je najzad izmamila osmeh na Markovom licu. Od nje ima ogromnu podršku, nalazi mir i razumevanje posle „annus horribilis“ (posledice padova se najbolje vide na desnoj ruci) i promene tima.

Mark i Gema žive u Madridu kuju različite planove i svaki je sve privlačniji. Uprkos ličnim izazovima, uključujući tragični gubitak Geminog brata, njihova veza je samo ojačala. Zajedno se kreću kroz životne izazove i prekretnice, dokazujući da prava ljubav sve pobeđuje.

Mrav zaštitni znak

Markesov zaštitini znak od 2012. godine je mrav. Razlog, kada je počeo da vozi njegova težina bila je mala pa je tim morao da doda balast pa su ga prozvali mrav.

Odmore provode na Balearima (Menorka), a nakon raskida 2020. sa Lusijom Riverom, za Marka se šuškalo da je u šemi sa glumicom Marijom Pedrazom koja tek što je raskinula sa Aleksom Gonzalesom. Ipak, uskoro sa Gemom slavi godišnjicu iako je 2014. sve zgranuo kada je rekao da od devojaka više voli motore i da nikada sam u čamcu ne bi otišao na pučinu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading