AMERIČKI RIJALITI Džordanov saigrač mora na sud s bujnom Larsom: Ljubavnica traži 250 miliona dolara!

06:00 | 06-03-2024

Šoutajm 0

Izvesna Čajvet Valentajn tvrdi da su je Pipenovi uhodili, uznemiravali i naneli duševnu bol

Larsa Pipen
Printscreen/Instagram

 

Skoti Pipen (58) i njegova bivša supruga Larsa (49) tuženi su za 250 miliona dolara!

Larsa i Skoti Pipen Profimedia
 

Odštetu u nestvarnom iznosu traži Čajvet Valentajn, koja tvrdi da je bila u romantičnoj vezi sa slavnim košarkašem između 1987. i 1993.

Dakle, ne u vreme kad je legendarni as Čikaga bio oženjen rijaliti zvezdom - venčali su se 1997, a zvanično razveli 2021. iako su mnogo pre toga vodili zasebne živote - ali i Larsa mora na sud. Njena krivica je ta što je, navodi se, uzrokovala duševnu bol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Tužbom je obuhvaćen i Skotijev brat Karl. Čajvet ističe da su je njih dvojica silovali, posle čega je zatrudnela i rodila sina Devontea Pipena, koji je umro 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Posle Skotija veze s mlađima

Larsa je rodila Skotiju tri sina i ćerku, a godinu posle raspada braka je ulovila Markusa Džordana, sina čuvenog Letećeg Majkla, odnosno Pipenovog saigrača. Pre 20 dana mediji su pisali da je veza pukla, a dokaz su bile obrisane (skoro sve) zajedničke fotke s društvenih mreža.

Influenserka koju na Instagramu prati 5,4 miliona starija je od Markusa 17 godina, a pre njega je imala aferu s košarkašem Malikom Bizlijem, od koga ima 22 godine više!

Posle navodnog silovanja veza s NBA zvezdom je okončana, a tužiteljka tvrdi je Skoti Pipen iskoristio status slavne ličnosti kako bi je „uhodio, uznemiravao i mučio“, što joj je, kaže, izazvalo teške mentalne probleme zbog čega je izgubila mogućnost da se zaposli. Napominje i da je as Čikaga jednom potegao veze kako bi policija poništila prijavu protiv njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Valentajnova je tužila Pipena i 2019, kad je tražila 9.999 dolara zbog „troškova nastalih tokom njihove veze“.
Skoti i Larsa odavno nisu zajedno, niti su u bilo kakvom kontaktu, ali, eto, moraju zajedno na sud 2. maja. Čudne li sudbine...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading