SAVRŠENA, A SAMA Leo je zauzet, a vrela Mesijeva navijačica nikako da pronađe ljubav

06:30 | 07-03-2024

Šoutajm 0

To što sam previše lepa ometa moje veze, kaže Brazilka za kojom je šest propalih veridbi

Žanaina Prazeres
Printscreen/Instagram

 

Žanaina Prazeres je nedavno postala zvezda tabloida pošto ju je „Plejboj“, koristeći veštačku inteligenciju, proglasio za savršenu ženu.

To priznanje od poznatog magazina je dobila zbog njenih proporcija, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnih.

Ova 35-godišnja Brazilka, međutim, uprkos bombastičnom telu nema sreće u ljubavi. Naslovnicu „Plejboja“, koju je ukrasila krajem prošle godine, posvetila je Lionelu Mesiju, čiji je verni fan, ali pošto je argentinski as oženjen morala je da potraži muškarca na nekoj drugoj strani. U čemu, inače, nema sreće, ma kako to čudno zvučalo.

Lionel Mesi AP/Martin Meissner
 

Najveći fudbaler univerzuma

Kad se pojavila na naslovnici norveškog izdanja „Plejboja“, brazilska lepotica je objasnila zašto ju je posvetila kapitenu reprezentacije Argentine, aktuelnog svetskog prvaka.

- Ako je osoba na naslovnoj strani najsavršenija žena na svetu, mislim da je fer da je posvetim najvećem fudbaleru univerzuma - rekla je Prazeresova i naglasila da je „Mesi prelep čovek“.

Lepotica iz Sao Paula otkriva da je za njom nekoliko propalih pokušaja.

- Bila sam verena šest puta i nemam sjajna sećanja na ta iskustva. To što sam previše lepa ometa moje veze. Uvek sam bila otvorena i to je stajalo na putu u odnosima koje sam imala. Imala sam uređen život, ali mi nisu verovali. Prestala sam da idem u teretanu jer me jedan od partnera nije puštao ukoliko ne ide sa mnom. Uvek sam volela da nosim drugačiju i ekstravagantnu odeću, ali moji momci nisu - rekla je Žanaina.

Na operacije potrošila silan novac

Žanaina je otkrila da je na razne zahvate potrošila 300.000 dolara kako bi imala savršeno telo. Operisala je nos, grudi, zadnjicu, lice...
- Dijeta je rigorozna i zahteva privikavanje na novi način života, a ja to ne želim - priznala je.

Sad je, kaže, verena sama za sebe. Dok se ne pojavi gospodin Pravi. Čak je i kupila sebi verenički prsten za 16.500 dolara.

- Prsten simbolizuje čvrstu vezu sa samim sobom - dodala je Brazilka.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading