MAGIJA LOPTI(CA) Golferka koja raspaljuje maštu, a nije Pejdž Spiranac

06:00 | 09-03-2024

Šoutajm 0

Amerikanka u pripijenoj odeći, bez grudnjaka, potezala palicu i oduševljavala milionsku armiju pratilaca

Grejs Čaris

 

Grejs Čaris je ostavila fanove zaprepašćene pošto je igrala golf u pripijenoj odeći.

Plavi kombinezon devojke koju upoređuju s Pejdž Spiranac, slavn(ij)om zemljakinjom, raspalio je maštu njene armije obožavalaca, zaista armije jer ih ima: 2,8 miliona na Instagramu, 2,9 miliona na Tiktoku, a upravo se pohvalila da je njen kanal na Jutjubu dostigao milion pratilaca.

U komentarima se, dabome, hvali izgled 21-godišnje Amerikanke:

„To je najbolja odeća za golf koju sam ikad video“, „Ovo je dobra odeća za tebe“, „Ti si divna, Grejs“...

Zgodnoj golferki iz Njuport Bridža nije strano da nosi odeću koja privlači pažnju, naravno, muških pratilaca. Nedavno je na Havajima igrala u dekoltiranom crvenom topu, s namerom dekoltiranom da u prvi plan „sevnu“ njene bujne grudi.

Prema dostupnim informacijama s one strane Velike bare, devojka iz Kalifornije je počela da igra golf kao veoma mlada. U međuvremenu je shvatila da od objava fotografija i video-snimaka s travnatih terena, poput Pejdž Spiranac, može dobro da zaradi.

Sad je Grejs Čaris toliko popularna na društvenim mrežama da je postala influenserka, to jest uticajna osoba na internetu. Ima i nalog na platformi za odrasle „Onlifans“ (bez toga, valjda, ne ide). O njenin emotivnim vezama nema abera, zasad...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading