NIJE DŽABA PREDATORKA Lepotica s najvećom zadnjicom trudna, srećni tata mladi NBA as

06:00 | 12-03-2024

Šoutajm 0

Spekulacije da je manekenka smotala 17 godina mlađeg košarkaša dobile potvrdu

Draja Mičel
AP/Chris Pizzello

 

Američki izuzetno traženi model Draja Mičel - biće da je zbog zanosne zadnjice - ne nosi uludo nadimak „Predatorka“.

Džejlen Grin AP/Darryl Webb
 

Da je smotala mladog NBA asa Džejlena Grina pričalo se već neko vreme, a sad je sama potvrdila da glasine nisu bile puki tračevi.

Lepotica iz Pensilvanije, afričkog i italijanskog porekla, objavila je da u 40. godini čeka dete sa zvezdom Hjustona.

„Kao žene prolazimo kroz mnogo toga. Često se pitamo: Koja je moja svrha? Za mene magija leži u majčinstvu i neverovatnoj mogućnosti da donosimo život na ovaj svet u razmaku od dve decenije. To je moja supermoć. Presrećni smo što možemo da podelimo našu ljubav s tobom, devojčice. Veoma sam uzbuđena što ću imati priliku da pričam s devojčicom jer nisam mogla ni pomisliti da ću je roditi. Dolaziš u kuću punu ljubavi i zaštite“, napisala je medijska zvezda, glumica i modna kreatorka koja na Instagramu ima skoro 10 miliona pratilaca.

Džejlen Grin AP/David J Phillip
 

Drugi pik s drafta spektakularno zakucava

Roketsi su izabrali Grina kao drugog pika na drafta 2021. I nisu pogrešili, jer 22-godišnjak iz Kalifornije igra odličnu sezonu (ni debitantska nije bila loša). Bek visok 193 centimetra prosečno beleži 22,1 poen po meču. Prepoznatljiv je po spektakularnim zakucavanjima.

Draji će to biti treće dete, a Grinu prvo, što i ne čudi s obzirom na to da je 17 godina mlađi! Otac jednog njenog deteta je nekadašnji NFL igrač Orlando Skendrik, a bila je u vezi s još nekoliko sportista, uglavnom košarkaša. I otud ono „Predatorka“...

Pre samo mesec dana se pisalo da je saigrač Bobija Marjanovića pao na čari atraktivne cice koja ima sina starijeg od njega. I tad su mediji brujali da je u blagoslovenom stanju, ali se ona trudila da demantuje abrove.

Mičelova je čak je pokazala fotku u bikiniju, doduše iskosa, kako bi dokazala da nema trudnički stomačić. Sad je sama priznala...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading