NOKAUT OD EJMBER Devojka iz ringa raspaljuje maštu milionske armije fanova

07:20 | 17-03-2024

Šoutajm 0

Lepotica s Floride se proslavila najavljivanjem bokserskih rundi

Ejmber Filds
Printscreen/Instagram

 

Lepotici iz ringa ne manjka drskosti ni u izazivanju milionske armije fanova. Ako ćemo precizno - ima ih 1.016.697 na Instagramu.

Ejmber Filds Printscreen/Instagram
 

Ejmber Filds, 28-godišnja Amerikanka koja se proslavila kao devojka iz ringa, sad se pokazala u najvrelijem izdanju, kako smatraju neki od njenih pratilaca na društvenim mrežama. Na sebi je imala crveni kostim taman toliko velik, bolje reći mali, da istakne najjače adute - zanosnu zadnjicu i bujne grudi.

„Ti si najzgodnija ikad“, „Kakvo se*si raspoloženje“, „Srce mi gori od ljubavi prema tebi“, nizali su se komentari na njenu objavu.

Pazite se, navukla rukavice

Fildsova je ušla u ring kao devojka koja pokazuje publici broj runde, radi to i dalje, ali je odlučila da se i ona oproba u plemenitoj veštini. Zasad samo na treningu. Navukla je rukavice i otišla u teretanu... Ko zna, možda je jednog dana vidimo na meču.

Lepojka s Floride je postala poznata 2017. kad je pobedila na izboru za mis Orlanda. Slavu je, potom, sticala u ringu, a i van bokserskih događaja - manekenstvom, pojavljivanjem u časopisima poput „Plejboja“, pa i objavljivanjem bezobraznih snimaka.

Poput mnogih uticajnih osoba na društvenim mrežama i ona, dabome, ima nalog na platformi za odrasle „Onlifans“. Na radost muških očiju...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading