PROKLETA KIM Englezi u panici, lepotica dolazi na meč, znači - Srbija pobeđuje na startu Evropskog prvenstva!

06:00 | 20-03-2024

Šoutajm 0

Na Ostrvu još pamte kako je slavna Amerikanka proletos kobno izmalerisala Arsenal

Kim Kardašijan
AP/Mark J Terrill

 

Gde se ona pojavi, gotovo je, tu sreće nema. Prokletstvo Kim Kardašijan, koje je prati od prošlog maja, preti da ukanali Engleze i narednog leta. Bar oni strahuju...

Kim Kardašijan AP/Evan Agostini
 

Odmah pošto je otkriveno da će najpoznatija svetska starleta i jedna od najpopularnijih žena na društvenim mrežama - na Instagramu 364 miliona pratilaca - doći na Evropsko prvenstvo i sa sinovima Sejntom i Psalmom gledati meč Engleska - Srbija, na Ostrvu je zavladala panika.

Fudbalskim navijačima, pogotovo Arsenalovim, odmah je prošlo kroz glavu kako im je 43-godišnja Amerikanka jermenskog porekla „otela“ trofej Premijer lige. A čekali su ga - i još čekaju - od 2004.

Džaba su „tobdžije“ u martu 2023. imale osam bodova prednosti, kad se bivša rijaliti zvezda iz Los Anđelesa pojavila na „Emiratima“... Najpoznatija Kardašijanka je, doduše, dovela (samo) Sejnta na meč Lige Evrope sa Sportingom (Portugalci prošli, naravno), ali je ta eliminacija, veruju fanovi Arsenala, uzrokovala pad ekipe Mikela Artete, od kojeg se nije oporavila. Tri poraza i tri remija do kraja šampionske trke su omogućila Sitiju da preuzme poklon zvani titula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arsenal (@arsenal)

„Kletva Kardašijan udara, zabranite joj pristup“, „Loša sreća je ušla na naš stadion“, „Recite joj da više nikad ne dođe na našu utakmicu“, nizali su se komentari navijača londonskog kluba.

Kim Kardašijan Profimedia
 

PSŽ pred njom izgubio posle 715 dana

Lepotica iz El-Eja nije lane donela nesreću samo Arsenalu. To je bilo u četvrtak, a već u nedelju je bila na sa sinom na „Parku prinčeva“. I, šta se desilo? PSŽ je izgubio od Rena (0:2), što je večitom prvaku Francuske bio prvi poraz kod kuće u prvenstvu posle niza od 35 mečeva ili 715 dana! Slučajno?

Lepotica koja je slavu gradila i obnaživanjem za „Plejboj“ sad, eto, dolazi na reprezentacije Engleske. Pa i nek dođe... Utakmica je 16. juna u Gelzenkirhenu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading