MENADŽERKA SLAVNIH Prsata Britanka traži mesto u fudbalu, a ima šta da ponudi, o da!

06:00 | 24-03-2024

Šoutajm 0

Bivša devojka iz ringa sve češće odlazi na utakmice i time oduševljava navijače

Apolonija Luelin
Printscreen/Instagram

 

Dosta je boksa, u fudbalu je (veća) slava. Time se, očigledno, vodi Apolonija Luelin, kojoj, istina, ne manjka popularnosti na mrežama, ali toga nikad dovoljno...

Apolonija Luelin Printscreen/Instagram
 

Bivša devojka iz ringa, u kojem je najavljivala runde, izgleda da traži mesto u sportu broj 1. Na takav zaključak navela je sama, kad je objavila dolazak na meč Nacionalne lige (peti rang na Ostrvu) između Alderšot tauna i Solihal mursa.

Beše to derbi timova koje je pre susreta delilo dva boda na tabeli...

„Samo da vas obavestim da ću biti fudbalski menadžer poznatih ličnosti“, poručila je prsata plavuša putem Instagrama, na kojem ima 580.000 pratilaca (na Tiktoku 700.000, a na Fejsbuku čak pet miliona).

Lopte u mreži raspametile fanove

Pošto se kroz ring probila u svet influensera, jasno i zbog kakvih atributa, ova lepotica za život zarađuje i kao supermodel. A u slobodno vreme objavljuje vrele fotke na radost armije fanova na društvenim mrežama. U poslednjem izdanju je bila u mreži ispod koje je imala kožni donji veš. Ogromne grudi su, naravno, bile u prvom planu.

„Apsolutni dinamit“, komentarisao je neko Barbi, kako Apolonija zove sebe.

Apolonija, 24-godišnja lepotica iz Barnslija, i nedavno je bila na utakmici. Objavila je fotku sa stadiona iz rodnog grada, na kojem je bodrila istoimenog trećeligaša. I donela sreću protiv velikog rivala Derbija (2:1).

„Odsad navijam za Barnsli“, bio je jedan od komentara na tu njenu fotografiju s „Oukvela“.

Komentari(0)

Loading