KAZNA Englezi se odrekli Svetog Đorđa, pa izgubili, pobunu diže i najvrelija navijačica

07:00 | 25-03-2024

Šoutajm 0

Zvezda sajtova za odrasle pozvala narod da bojkutuje dres zbog skrnavljenja krsta

Astrid Vet
Printscreen/Twitter

 

Ustanite protiv ovoga! Budimo ponosni Englezi!

Astrid Vet Profimedia
 

Ovaj vapaj Astrid Vet, bokserke iz Portsmuta, grmi Velikom Britanijom posle susreta Engleske i Brazila na „Vembliju“. Ne zbog poraza (0:1, Endrik) prvog rivala Srbije u grupnoj fazi na predstojećem EP već zbog dresa koji su Voker (kapiten u odsustvu povređenog Kejna) i društvo premijerno nosili.

Najse*sepilnija navijačica Čelsija, poznata i kao zvezda sajtova za odrasle, zapravo se uključila u debatu koja se danima vodi na Ostrvu od momenta kad je objavljen izgled opreme „Tri lava“.

Hari Megvajer EPA/Tolga Akmen
 

Vetovoj, poput ogromnog dela javnosti, smeta krst Svetog Đorđa na kragni, koji nije crven kao na zastavi Engleske, već je i plav i ljubičast...

„Upravo sam kupila novi dres Engleske... 125 funti! Šta, je*ote? Ne treba ni da pominjem zastavu. Trebalo bi da budemo protiv kupovine ovog. Treba da pokažemo da smo ponosni što smo Englezi. Ne menjajte našu zastavu! Ostavite je! Protestovaću dok se to ne promeni“, poručila je Astrid pratiocima na mreži Iks (160.000), pokazujući ogorčenje zbog promenjenog krsta.

Endrik EPA/Tolga Akmen
 

Najmlađi osvajač Vemblija

Brazil je pobedio Englesku golom Endrika, nove zvezde „karioka“, koja će na leto oduševljavati svet u dresu Reala (kupljen od Palmeirasa - transfer 60 miliona evra). Momak rođen 21. jula 2006. matirao je Pikforda u 80. minutu i postao najmlađi strelac na „Vembliju“. Takođe, sa 17 godina i 246 dana je najmlađi strelac u reprezentaciji još od Ronalda, koji je debitantski pogodak zabeležio sa 17 godina i 224 dana.

Slučajno ili ne, tek, izabranici Gereta Sautgejta su izgubili na premijeri opreme za šampionat Evrope.

Džud Belingem i Geret Sautgejt AP/Alastair Grant
 

Badava im bila terenska nadmoć nad Brazilcima, više pokušaja da zatresu mrežu (16-14) kad nisu umeli da savladaju Benta, debitanta ispred mreže „karioka“. Nisu umeli ili nije im dato...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading