ŽIVOT BEZ LEPOTICE Dimitrov izbacio i Zvereva, igra finale Majamija, ušao u top 10, sve to posle raskida s rumunskom bombom

06:00 | 31-03-2024

Šoutajm 0

Otkako je najveći zavodnik u svetu tenisa ostavio dvojnicu Sofije Loren, ili ona njega, svejedno je, beleži odlične rezultate

Madalina Genea
AP/Petros Giannakouris

 

Bugarin Grigor Dimitrov igra večeras u finalu u Majamiju, pošto je posle Karlosa Alkaraza izbacio još jednog favorita, Aleksandra Zvereva. Borbu od 159 minuta okončao je pobedom 6:4, 6:7, 6:4.

Grigor Dimitrov EPA/Cristobal Herreraulashkevich
 

Novakov prijatelj će se za drugu masters titulu - prvenac 2017. u Sinsinatiju (savladao Kirjosa) - boriti protiv Janika Sinera, koji je prethodno počistio Danila Medvedeva - 6:1, 6:2.

Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov EPA/Cristobal Herreraulashkevich
 

Deset godina Dimitrov nije znao za trijumf nad Zverevom i konačno ga je dočekao. U pravi čas, mada je prema kladionicama autsajder protiv Italijana koji, očigledno, igra najbolje na Turu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Zagrljaj sa Serenom

Dimitrov je ljubio nekoliko strašnih cica (Nikol Šerzinger, Marija Šarapova, Lolita Osmanova), a pričalo se da je bio u vezi i sa Serenom Vilijams. Možda i zbog sećanja na te dane, legendarna teniserka je srdačnim zagrljajem čestitala Grigoru pobedu za ulazak u finale.

Kako god bude na centralnom terenu „Majami gardensa“, Bugarin može da peva od sreće, jer se vratio u top 10 na svetu. A 260 sedmica nije bio u tom društvu! Zasad je rezervisao poziciju broj 9, a ukoliko iznenadi Sinera - kvota na njega je 3,65 - popeće se na sedmu.

Janik Siner EPA/Cristobal Herreraulashkevich
 

- Nastavljam da verujem u sebe i to mi donosi uspehe - reče 32-godišnjak iz Haskova.

Da, uspehe, koji traju od jesenas.

Slučajno ili ne, tek, otkako je najveći zavodnik u svetu tenisa raskinuo s lepoticom Madalinom Geneom, na Apeninima poznatijom kao rumunska Sofija Loren (kažu da je radila i estetske operacije da bi ličila na filmsku divu), tako je počeo da beleži značajne rezultate.

Raskid zbog pola miliona evra

Veza Grigora i Madaline je trajala sedam meseci, a pukla je zbog pola miliona evra. Navodno, 36-godišnja manekenka i glumica je toliko tražila od dečka da bi pokrenula modni biznis, a on ju je odbio. Drugi izvori su tvrdili da je bivša devojka holivudskih superstarova Leonarda Dikaprija i Džeralda Batlera ostavila Dimitrova zbog preljube.

Jesenas je igrao finale mastersa u Parizu, i izgubio od Đokovića, pa ovu godinu započeo osvajanjem Brizbejna (prva titula od 2017, ukupno deveta), sad je u borbi za trofej u Majamiju.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading