SVE ZA SLAVU Engleska fudbalerka čestitala Uskrs, pa razbesnela obožavaoce: Platite za vrele fotke!

06:30 | 02-04-2024

Šoutajm 0

Medlin Rajt u kostimu zečice priložila link do ekskluzivnog sadržaja na sajtu za odrasle

Medlin Rajt
Printscreen/Instagram

 

Hrišćani koji računaju vreme po (novijem) Gregorijanskom kalendaru u nedelji za nama su proslavili Uskrs.

Klaudija Romani Profimedia
 

Jaja na pesku Majamija

Model i bivši fudbalski sudija Klaudija Romani je poslala pozdrav za minuli praznik s peska Majamija. U šarenom bikiniju i, naravno, s zečjim ušima, 41-godišnja Italijanka koja već deceniju i po živi na Floridi nije zaboravila ni uskršnja jaja. Da li je bilo tucanja, nije objavila...

Najveći verski praznik bio je, po običaju, prilika za neke da ugrabe malo slave. I novca, nažalost.

Medlin Rajt, 25-godišnja engleska fudbalerka, pokušala je da oduševi pratioce na Instagramu poziranjem u crno-belom donjem vešu i zečjim ušima, sigurno je i uspela u tome, međutim, dodala je nešto što ih je razbesnelo.

Medlin Rajt Printscreen/Instagram
 

Na izazovnu fotku je uz natpis „Srećan Uskrs“ i emodžije pileta i zeca dodala vezu koja vodi do njenog ekskluzivnog sadržaja na „Onlifansu“, platformi za odrasle. Naravno, gde nema gledanja bez plaćanja.

Najvrelija zečica

Apolonija Luelin, bivša devojka iz ringa (najavljivala runde), takođe je poželela srećan Uskrs fanovima na društvenim mrežama. I ona je, kao zemljakinja Medlin, pozirala kao se*si zečica, ali bez pominjanja „Onlifansa“. Nje tamo, uostalom, i nema, niti joj je očigledno potrebno s obzirom na armiju fanova - samo na Fejsbuku ih ima pet miliona pratilaca.

„Najvreliji uskršnji zeka ikad do sada“, glasio je jedan od komentara na objavu 25-godišnje Engleskinje.

Vezistkinja Lejton Orijenta, člana Nacionalne lige (četvrti rang takmičenja), mnogo više zarađuje od obnaživanja - blizu milion evra godišnje - nego od igranja, ali je ovog puta preterala.

Pogrešila je dan, fudbalski rečeno - promašila je gol.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading