OVO JOŠ NISTE VIDELI Amerikanac "pljunuti" Novak Đoković

07:00 | 02-04-2024

Šoutajm 0

Nevrovatna sličnost...

Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO, ETORRE FERRARI

Novak Đoković, prepoznatljiva ličnost u svetu tenisa i sporta, ima dvojnika i to, duhovitog. Ne na terenu, već u filmskoj industriji. Majkl Engler, poznati američki pozorišni i televizijski reditelj i producent, lako bi mogao da prođe kao starija verzija teniske zvezde.

Đoković je najbolji teniser svih vremena , veliki profesionalac, a poznat je po svojim izuzetnim nastupima, prepoznatljivom stilu igre, šarmu, harizmatičnosti, humanom radu i smislu za humor. Njegova dominacija na terenu je izuzetna kao i autentičnost van njega.

S druge strane imamo Majkla Englera. Ovaj 49-godišnji Amerikanac stekao je ime u filmskoj i televizijskoj industriji od 1990-ih. Srpski gledaoci ga verovatno najbolje poznaju iz serije „Seks i grad”. Njegov najnoviji uspeh bio je film „Downton Abbey“ iz 2019.

Sličnost između njih dvojice je toliko upadljiva da se fanovi na Tviteru u šali pitaju:

- Da li smo ikada videli Novaka Đokovića i Majkla Englera u istoj prostoriji? Odgovor je naravno ne, ali sličnost je neosporna.

Ipak, Noletovi navijači brane svog heroja.

- Postoji samo jedan Đoković Novak - s ponosom ističu.

I naravno postoji samo jedan Michael Engler. Ali mala zbrka prilikom guglanja fotografija definitivno može da se desi.

Reakcije na sličnost su različite, od čuđenja do šaljivih komentara. Zabavna činjenica u svetu sporta i zabave koja pokazuje da čak i slavne ličnosti, ponekad, mogu imati neobične dvojnike.

Inače, u Srbiji Novakov lik najčešće porede sa Nikolom Teslom, iz mlađih dana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading