ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE NAPRAVILA KOLAPS U BEOGRADU Bivša teniserka slupala "besni" automobil, ali to nije sve, ovim potezom zgrozila javnost...

12:45 | 10-04-2024

Šoutajm 0

Bivša nada crnogorskog tenisa, a sadašnja zvezda "Only fansa", Tamara Bojanić, izazvala je saobraćajni udes u kojem na svu sreću nije bilo povređenih...

Tamara Bojanić
Instagram/Tamara Bojanić

Do incidenta je došlo kod nekadašnjeg Buvljaka, a u sudaru je učestvovala upravo Tamara. Najgore je prošao njen automobil, skupoceni roze "Mercedes", koji će evidentno morati na popravku. Takođe, kod majstora će morati i drugi automobil, marke "Škoda". Ipak, najbitnije je da nije došlo do ozbiljnije nesreće i da niko nije povređen. 

Ipak, Tamara nije postupila u skladu sa saobraćajnim propisama, jer posle udesa, umsto da obezbedi mesto nesreće, ona se - slikala na haubi?!

Tamara Bojanć je devojka rođena 1999. godine, a u mladosti bavila tenisom. Najbolji plasman na WTA listi bio 1021. mesto, do kog je došla 2015. godine.

Ona je do 16. godine upisala 33 meča i 15 pobeda na WTA turnirima, ali potencijal nikada do kraja nije ispunila. Karijeru je te godine i završila, a zatim se posvetila nekim drugim stvarima, koje su ispale mnogo unosnije po nju.

Iako se očekivalo da će tenis da je proslavi, ona je postala popularna po plasiranju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu, poznatoj stranici za odrasle. Uprkos tome što sadržaj ne naplaćuje mnogo, pošto mesečna pretplata iznosi 9,99 dolara, postala je popularna i na ovaj način je došla do velikog novca.

Osim na ovoj, aktivna je i na drugim platformama i društvenim mrežama, gde voli da se hvali bogatstvom i takođe da objavljuje provokativan sadržaj. Nedavno se u centru pažnje našla i nakon slike sa Novakom Đokovićem, koja je postala viralna na "Instagramu".  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading