DESINGERICA PREVARIO LJUDE KOJI SU MU VEROVALI Ovaj podatak o poznatom reperu NIKO NIJE ZNAO: Dobijao je besplatno...

18:05 | 16-04-2024

Košarka 0

Jedan veoma zanimljiv detalj iz karijere poznatog repera.

ata
ATA Images

Do danas je bilo ispričano mnogo priča o košarkaškoj karijeri Dragomira Despića, poznatijim pod umetničkim imenom Desingerica. Radi se o reperu koji javnim nastupima konstantno šokira javnost i izaziva brojne rasprave na temu muzike i scenskog nastupa.

Svojevremeno je Despić bio izuzetno talentovan igrač, ali su ga povrede omele da uspe u "igri pod obručima". Danas Desingerica izbegava da priča na tu temu, zbog čega nema više detalja iz njegovih košarkaških dana.

DESINGERICA U PARTIZANU Danas je poznati muzičar a nekada je cepao mrežice: Evo zašto Despić nije postao košarkaš (FOTO)

Ipak, postoji nešto što mnogi nisu znali. Mladi Dragomir je navodno, dok je nastupao za Zemun, samoinicijativno otišao na probu u Hemofarm, zbog čega je beogradski klub 17. septembra 2010. godine, dakle pred početak sezone, izdao izuzetno oštro saopštenje, optužujući Despića da mu je zabio nož u leđa:

ata ATA Images
 

- U senci turnira su dva nedopustiva poteza igrača članova juniorske selekcije. Ognjen Ivanović i Dragomir Despić ostavili su ekipu i klub na, kako se kaže, cedilu neposredno uoči turnira, znatno oslabili ekipu i time smanjili šanse za plasman u ligu Srbije.

Iako se ekipa priprema skoro dva meseca Ognjen Ivanović je doneo odluku da ide na ekskurziju u vreme turnira. Shodno tome, doneta je odluka da se prebaci u drugu selekciju kluba bez prava vraćanja u prvu selekciju, a krajem sezone biće doneta odluka o njegovom daljem statusu u klubu.

Dragomir Despić je samoinicijativno i protiv odluke kluba otišao na nazovimo probu u Hemofarm. Sam čin nema nikakve logike s obzirom da je već bio na probi pre prelaznog roka, da nije zadovoljio, da je nastavio da trenira u klubu gde je planiran da bude jedan od vodećih igrača oko koga se koncipirao sistem igre i juniorske i seniorske ekipe.

Koji su to savetnici i neznalice koji su uvukle igrača u nerealnu priču jer je prelazni rok prošao i naš klub nije bio voljan da dozvoli igraču prelazak pre završetka kvalifikacija i bez obeštećenja. Ovim je igrač naneo nemerljivu štetu i klubu, ali i sebi jer je izgubio status člana ove selekcije. Očekuje ga izostanak iz takmičarskog programa cele godine ili eventualno odobrenje prelaska u drugi klub uz kvalitetno finansijsko obeštećenje.

Napominjemo da su oba igrača imala i specijalan status u klubu tj. da su više godina bili oslobođeni plaćanja članarina i kampova, a poslednjih 6 meseci plaćali su pola članarine tako da nema govora o nekom slobodnom odlasku iz kluba. Oba igrača su upozorena na moguće posledice, što su ignorisali te bolji odnos ničim ni ne zaslužuju, ne bi bilo fer ni prema svim članovima kluba - piše u saopštenju Zemuna, koje još uvek može da se nađe na internetu.

ata ATA Images
 

Naravno, ovakav postupak Dragomira Despića može da se podvede pod čuvenu krilaticu: "Mladost - ludost", iako prema današnjim postupcima Desingerice može da se kaže da je i 14 godina kasnije mlad.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading