NEJMARE, NEKA TI TO NEKO POGLEDA Brazilski fudbaler šokirao planetu, pogledajte šta radi tokom slavlja ćerkinog rođendana (VIDEO)

12:40 | 12-04-2024

Šoutajm 0

Baš je nisko pao.

Nejmar
EPA-EFE/Raul Martinez

 

 

Najskuplji fudbaler svih vremena Nejmar ostvario je mnogo toga tokom svoje igračke karijere, ali opet ni blizu onoga što je zaista mogao.

Važio je za najvećeg talenta na svetu, zablistao u verovatno najboljem napadačkom "trozupcu" u Barseloni (MSN) sa Mesijem i Suarezom, ali je po osvajanju Lige šampiona poželeo da izađe iz senke Argentinca i za 222 miliona evra otišao je u Pari Sen Žermen.

Već tada, sada već davne 2017. godine, bilo je jasno da Nejmara više "ne zanima" toliko fudbal, a potvrdu toga dobili smo prošlog leta kada je u 31. godini otišao u Saudijsku Arabiju, raj za fudbalere koji žele lak novac i ne previše zalaganja. Nažalost, sada ima druge prioritete u životu, a možda i ozbiljan problem sa kockom.

Dobro je poznato da je Nejmar često igrao poker, osvajao je i neke turnire, ali deluje da je sada već razvio ozbiljnu zavisnost. Tako je na društvenim mrežama zaživeo snimak sa proslave njegove kćerke, koja je napunila šest meseci, ali Nejmar nije bio previše "investiran" u to. Dok je zajedno sa svojom bivšom devojkom Brunom Bjankardi pevao pesmice kćerki, Nejmar je kraj sebe držao telefon jer je imao bitnija posla.

Ta bitnija posla su "onlajn poker" na koji je Nejmar potpuno "navučen" i zbog kojih nema koncentracije čak ni da uživa sa ćerkicom, što je izuzetno tužno. Pogledajte snimak:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading