CVETA LJUBAV SA BIZNISMENOM Sabalenka sa novim dečkom mesec dana posle samoubistva bivšeg

06:30 | 25-04-2024

Šoutajm 0

Beloruska teniserka Arina Sabalenka (25), druga igračica sveta, ponovo je dospela u žižu pažnje jer se pojavila s novim dečkom, prvi put posle tragične smrti bivšeg.

Sabalenka
Printscreen/Instagram

 

Sabalenka je na ceremoniji otvaranja turnira u Madridu snimljena u društvu biznismena i automobilista Jorgosa Frangulisa.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako Frangulis intimno dodiruje teniserku, koja je na taj način iznenadila fanove jer se s novim dečkom pojavila mesec pošto je njen bivši izvršio samoubistvo.

Sabalenka Printscreen/Instagram
 

 

Podsećamo, Konstantin Kolcov (42), bivši hokejaš, je izvršio samoubistvo skokom s terase hotela u kojem je odseo u Miamiju gde je doputovao kako bi bodrio devojku Sabalenku na turniru.

Naknadno je Sabalenka priznala da je pre samoubistva Kolcova prekinula vezu s njim.

Interesantno je da je njen novi dečko Frangulis vlasnik modnog brenda Oakberry, s kojim Beloruskinja sarađuje od januara ove godine.

Tada je prisustvovala svečanosti u organizaciji brenda, a upravo ju je hvalio vlasnik kompanije Frangulis.

- Arina Sabalenka je sjajan primer budućnosti tenisa i blisko sarađujemo s njom kako bismo stvorili zaista uzbudljive stvari tokom narednih godina. Jedva čekamo da se naši obožavatelji uključe - poručio je tada Frangulis.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading