IBRA PODVIO REP I POBEGAO OD VENČANJA Ubrzo posle prosidbe ostavio je Miju, a važan životni detalj uopšte nije spomenuo u autobiografiji

06:30 | 30-04-2024

Šoutajm 0

Kontroverzni fudbaler imao je veliku ljubav pre 11 godina starije Helene Seger sa kojom ima dva sina

Ibra
Profimedia

Kontroverzni bivši fubaler Zlatan Ibrahimović od prošle godine uživa u penziji pa se maksimalno posvetio porodici, nevenčanoj suprugi Heleni i sinovima Maksimilijanu i Vinsentu.

Poznatio je kako se Zlatan na parkingu u Malmeu 2002. upoznao sa 11 godina starijom damom kojoj je u startu bio antipatičan.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo - ispričala je Helena 2010.

Zlatan je u početku imao problema da se razume sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala lepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

- Zlatan je pametno kopile na terenu, ali je isto toliko bio dobar kada je birao ženu. On ne može da nađe bolju ženu od Helene. Skoro da je dobra kao Zlatan - rekao je svojevremno Stefan Erfors, blizak Helenin prijatelj.

Zlatan Ibrahimović EPA/MATTEO BAZZI
 

 

Međutim, malo je poznato da je pre aktuelne partnerike, Ibrahimović bio dve godine u vezi s Mijom Olhage. Mia je bila konobarica s kojom se upoznao tokom priprema na Kipru, kada je bio igrač Malmea. Slavni Ibra je oprezan kad priča o prvoj devojci, toliko da je nije ni spomenuo u autobiografiji.

- Rekao mi je i stvari koje ne mogu citirati iz poštovanja prema njoj - rekao je Magnus Gerten jedan od autora filma o Ibri.

Magnus je istakao da je njihova priča pokazala koliko ljubav može boleti kad propadne.

- Sve je to gledala iz blizine. I nije tako zabavno, a takođe mislim da nijedna devojka fudbalera u Švedskoj nije doživela takvo iskustvo - dodao je Gerten.

Još pre 20 godina dok je bila u vezi sa Zlatanom, Mia je govorila o Ibrahimoviću i kako su se upoznali kada je ona konobarisala na Kipru.

- Bio je veoma stidljiv i ceo dan je sedeo u kafiću kako bi mi pravio društvu. Nisam ni znala ko je nego mi se svideo kao osoba - ispričala je Mia jednom prilikom.

Mia i Zlatan su se verili 2001. godine u Geteborgu, a zatim su živeli u Holandiji posle njegovog transfera u Ajaks. Međutim, ubrzo su raskinuli.

Zlatan je samo jednom govorio o Miji, a rekao je da je bila plavuša koja je studirala veb dizajn i da je plakala kad je otišao. Spomenuo i veridbu u intervjuu s Pirsom Morganom.

- Zaprosio sam je i rekla je da. Bilo mi je super, adrenalinski osećaj, ali nisam shvatao što to znači, odnosno da treba da se venčamo u narednih godinu dana. Onda sam rekao da ne želim da se oženim, ali svidelo mi se da nekoga zaprosim - otkrio je Zlatan i dodao:

- Kad mi je rečeno da se treba da se oženim kroz godinu dana, sutradan smo prekinuli.

Mia živi daleko od očiju javnosti s partnerom i dvoje dece u gradu Onsala u Švedskoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading