JAO, MILE, AL' JE LEPA Svilarova devojka OSTAVLJA BEZ DAHA, "uhvaćena" kako uživa na španskom suncu (FOTO)

06:00 | 07-05-2024

Šoutajm 0

Često na Instagramu plasira izazovne fotografije.

insta
Printscreen/Instagram

Mile Svilar (24) ustalio se na golu Rome, a to je potvrdio u derbiju protiv Juventusa (1:1) kada je sjajnim odbranama izludeo fudbalere „stare dame“.

PRVI DE ROSIJEV KIKS Odjavio Piksija i Srbiju, pa spasio Romu debakla

Uz porodicu najveću podrška mu je devojka Džun Piters. Flamanka se bavi se jahanjem, ali je puno aktivnija na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu ima 10.000 pratilaca.

Nekoliko puta nedeljno počasti pratioce novim, izazovnim, fotografijama koje Mileta sigurno pozitivno izluđuju. Poslednju foto-sesiju imala je u Marbelji gde je provela praznike, nije propustila priliku da pokaže seksi telo u bikiniju.

Mile je preko Anderlehta i Benfike leta 2022. godine stigao u tada Murinjovu Romu. U poslednje vreme redovno brani, ali je odlučio da se više ne odaziva pozivu Srbije pošto je procenio da u žestokoj konkunreciji kod selektora Dragana Stojkovića neće imati baš nikakvu minutažu.

Ništa ni od Belgije

Svilar junior (otac Ratko takođe je bio sjajan golman) branio je za sve mlađe selekcije Belgije, ima dvojno državljanstvo, a branio je za "orlove" na prijateljskoj utakmici 1. septembra 2021. protiv Katra (4:0).

Prema FIFA propozicijama Mile neće moći da promeni dres nacionalnog tima, rekao je Domeniko Tedesko, selektor Belgije.

- Belgija je zatražila od pravnih stručnjaka da pogledaju slučaj Mileta Svilara. Zaključak je da je on branio za Srbiju i iako je to bio prijateljski meč, ne može da menja reprezentaciju - rekao je Tedesko.

Radna etika

Svilarov lični trener, Jerun Besaer tvrdi:

- Neke fudbalere treba terati da treniraju, drugima treba reći da uspore. Mile pripada drugoj kategoriji.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading