CIRKUS Trka u Majamiju ušla u istoriju, pamtiće se i po slovačkoj bombi: Sevale Veronikine grudi!

07:05 | 08-05-2024

Šoutajm 0

Prvenac Landa Norisa ispratile zvezde svetskog džet-seta među kojima je bila i lepotica vrhunskog izgleda

Veronika Rajek
Printscreen/Instagram

 

Ovogodišnja trka za Veliku nagradu Majamija biće upisana u istoriju Formule 1, a pogotovo u vozački karton Landa Norisa.

Lando Noris AP/Rebecca Blackwell
 

Britanac je na Floridi ostvario prvu pobedu u karijeri, a u najbržem cirkusu je evo već šestu sezonu i odvezao je 110 trka. To je i prva pobeda za Meklaren još od 2021.

- Konačno sam na vrhu, oduševljen sam. Toliko sam srećan i zbog ekipe, uspeo sam da joj donesem pobedu - rekao je 24-godišnjak rođen u braku britanskog milijardera i majke Belgijanke, koji je trijumfovao ispred svetskog šampiona Maksa Ferstapena (Red bul) i Šarla Leklera (Ferari).

 

 

Trka Formule 1 na Floridi bila je prilika i za svetski džet-set da je vidi i da bude viđen, naravno.

Kendal Džener i Tomi Hilfiger Profimedia
 

Behu tamo britanska pevačka zvezda Ed Širan, francuska fudbalska legenda Zinedin Zidan, američka starleta Kendal Džener, i to u društvu modnog magnata Tomija Hilfigera...

 

 

Slavno društvo je ulepšala i slovačka manekenka Veronika Rajek.

 

 

Obučena tako da je ponajpre grudima mamile poglede, lepotica koja ima 6,7 miliona pratilaca na Instagramu je blistala na autodromu „Majami gardens“.

 

 

Veronika je, podsećanja radi, poznata kao veliki fan NFL legende Toma Brejdija, kome se čak i nabacivala posle njegovog razvoda s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Najbolji kvoterbek svih vremena se nije upecao, dosad...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading