SMETA MU SVE ŠTO JE SRPSKO Najveći Novakov kritičar se ponovo oglasio, ovaj put udario na predstavnicu Srbije na Evroviziji

07:44 | 12-05-2024

Šoutajm 0

Poznati teniski novinar, poznat po kritikama Novaka Đokovića, Ben Rotenberg, još jednom pokazao odbojnost prema Srbiji

nole
EPA-EFE/MAST IRHAM

Amerikanac koji je sada već svima dobro poznat kao neko ko ne gaji simpatije prema najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću, ovog puta je dao svoj komentar o ovogodišnjem izdanju Evrovizije. 

Srpska predstavnica u Malmeu bila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a nju je Rotenberg opisao kao: "mračna srpska pospanost", pa tako dodatno izazvao gnev kod Srba. 

Teya Dora EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT
 

BACIĆU RANAC NA TEBE Povredio Novaka, a sada se opet javio: Italijan ovim rečima šokirao sve

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Posle nekoliko sjajnih godina, posebno kad je Konstrakta bila 2022, Srbija se okrenula najpospanijoj pesmi ovogodišnjeg takmičenja. To bi moglo da im ide u prilog, pošto ništa na Evroviziji ove godine nije ni blizu ovako niskog ritma i možda negde pronađe publiku… Posle one mračne srpske pospanosti, Finska budi Evroviziju salutiranjem donjem delu tela i farmericama. Vindovs 95 je morao da bude pikselizovan zbog pravila takmičenja i nije Karija, ali su glupo zabavna tri minuta - napisao je Rotenberg na društvenoj mreži "X". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading