SMETA MU SVE ŠTO JE SRPSKO Najveći Novakov kritičar se ponovo oglasio, ovaj put udario na predstavnicu Srbije na Evroviziji

07:44 | 12-05-2024

Šoutajm 0

Poznati teniski novinar, poznat po kritikama Novaka Đokovića, Ben Rotenberg, još jednom pokazao odbojnost prema Srbiji

nole

Amerikanac koji je sada već svima dobro poznat kao neko ko ne gaji simpatije prema najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću, ovog puta je dao svoj komentar o ovogodišnjem izdanju Evrovizije. 

Srpska predstavnica u Malmeu bila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a nju je Rotenberg opisao kao: "mračna srpska pospanost", pa tako dodatno izazvao gnev kod Srba. 

Teya Dora EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT
 

BACIĆU RANAC NA TEBE Povredio Novaka, a sada se opet javio: Italijan ovim rečima šokirao sve

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Posle nekoliko sjajnih godina, posebno kad je Konstrakta bila 2022, Srbija se okrenula najpospanijoj pesmi ovogodišnjeg takmičenja. To bi moglo da im ide u prilog, pošto ništa na Evroviziji ove godine nije ni blizu ovako niskog ritma i možda negde pronađe publiku… Posle one mračne srpske pospanosti, Finska budi Evroviziju salutiranjem donjem delu tela i farmericama. Vindovs 95 je morao da bude pikselizovan zbog pravila takmičenja i nije Karija, ali su glupo zabavna tri minuta - napisao je Rotenberg na društvenoj mreži "X". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading