VRELA ITALIJANKA PONOVO ŠOKIRA Bila sa Balotelijem i Kristijanom Ronaldom, pa razvezala jezik: Stalno me je varao

11:13 | 13-05-2024

Šoutajm 0

Ispovest italijanske manekenke uzburkala duhove.

Rafaela Fiko

Poznata manekenka Rafaela Fiko govorila je o vezama sa poznatim muškarcima uključujući Kristijana Ronalda i Marija Balotelija.

Italijanka sa Balotelijem ima i dete, a otkrila je kako je započela njihova romansa.

- Upoznala sam Balotelija u noćnom klubu, otišla sam tamo sa njegovom sestrom koju sam ranije upoznala na "Ostrvu slavnih" (poznati italijanski rijaliti, prim.aut.). Sestra mu je dala moj broj, onda smo počeli da razgovaramo, izašli smo zajedno i na kraju popodneva on je izvukao iz haube buket ruža iz auta.

Otkrila je Fiko i da Baloteli nije želeo da bude otac, kao i da je konstantno varao.

- On nije želeo da bude otac i tražio je od mene DNK test. Zašto? Možda zato što je bio premlad i malo pikantan, u početku mu se nije dalo da bude otac.

Ne zameram mu ništa, sve sam mu oprostila, jer iz naše veze rodila se naša ćerka i ona je moja velika ljubav. Bilo je izdaja, kad smo bili zajedno on je mene izdao... Varao me u više navrata, nabijao mi rogove u javnosti. Nisu se mogli ni sakriti. Oprostila sam mu jer sam bila jako zaljubljena... Baloteli je bio velika ljubav mog života.

I veza sa Kristijanom Ronaldom je bila i više nego turbulentna.

- Jedanaest meseci sam bila ludo zaljubljena u njega. Bio je normalan, jednostavan i smiren dečko. Bila je to mala i intenzivna ljubavna priča. Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na jednom događaju i tom prilikom mi je prišao, počeo je da mi se udvara i razmenili smo brojeve. Tako je sve počelo.

Vrela Rafaela je trenutno zauzeta i od 2021. godine je u vezi sa sunarodnikom Pjerom Nerijem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading