FANOVI U OČAJU Pejdž otkrila novog dečka (FOTO)

06:00 | 20-05-2024

Šoutajm 0

Glamurozna influenserka se na crvenom tepihu u Nujorku pojavila sa 31-godišnjim bankarom Zekom Brentlijem

golf
Profimedia

I to se jednom moralo desiti, iako nijednom njenom fanu nije prijalo - Pejdž Spiranac ima novog dečka.

Atraktivna američka golferka hrvatskog porekla Pejdž Spiranac prvi put se u javnosti pojavila sa svojim novim izabranikom. Pejdž je viđena na crvenom tepihu u Njujorku, na svečanosti koju je organizovao „Sports ilustrejted“ povodom novog izdanja magazina „Svimsut” sa, kako je sada otkriveno, 31-godišnjim bankarom Zekom Brentlijem.

golf Profimedia
 

Američki novinari su otkrili da se radi o veoma uspešnom poslovnom čoveku koji trenutno radi za jednu nemačku investicionu banku, pošto je prethodno završio univerzitet Perdju u Indijani.

- Da, istina je, imam dečka. On mnogo radi, ponekad u veoma lude sate, tako da ko je slobodniji i ima malo više slobodnog vremena, odradi stvari po kući - rekla je nedavno nekadašnja profi golferka.

Iako više nije slobodna, Pejdž će na radost svojih preko četiri miliona pratilaca na Instagramu nastaviti da izdaje vruće video-klipove i fotografije od kojih zastaje dah, kao i da prisustvuje džet-set događajima, kao što je to bio slučaj na nedavno održanom čuvenom Kentaki derbiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading