PRAZNIK ZA OČI Mančester udara na Mančester, a na tribinama strašne cice: Šveđanka gori!

07:20 | 25-05-2024

Šoutajm 0

Siti i Junajted odlučuju na „Vembliju“ o trofeju FA Kupa

Maja Lindelof
Printscreen/Instagram

 

Mančester se danas (16.00) seli u London na finale FA Kupa...

Pep Gvardiola AP/Dave Thompson
 

Aktuelni šampion Siti, koji ima sezonu učinio uspešnom odbranom krune u Premijer ligi, mada je ostao bez trofeja Lige šampiona, udara na Junajted, koji bi bez još jednog trofeja imao očajnu sezonu. Već je, zapravo, ima...

Ines Tomaz i Bernardo Silva EPA/MOHAMMED BADRA
 

Dvoboj ljutih gradskih rivala na „Vembliju“ obilovaće, bez sumnje, žestokim duelima na travi, verovatno brojnim šansama pred obe mreže, da li i golovima - videćemo... A biće praznik za oči i na tribinama najvećeg engleskog stadiona.

I „građani“ i „đavoli“ će imati podršku lepših polovina, bile to supruge ili devojke, svejedno. U kopu Sitijevih fudbalera biće, primera radi, Ines Tomaz. Bez nje nema nijedne proslave tima koji vodi Pep Gvardiola, a uvek je tu da podrži partnera Bernarda Silvu. Biće tu i Mišel, supruga veziste šampiona Kevina de Brujnea. Uprkos tome što mu je rodila troje dece, njena figura je zadivljujuća...

A na suprotnoj strani se očekuje Maja Lindelof. Šveđanka, udata za Junajtedovog štopera Viktora Lindelofa, važi za najzgodniju partnerku nekog fudbalera u Premijer ligi.

Zaista, lepotica koja se bavi markentingom, a i bloger je i pisac, izgleda vrhunski. Kad je u kupaćem kostimu - prosto gori!

Mančester siti - Mančester junajted Tanjug/AP/Jon Super
 

Junajted danas igra za 13. trofej FA Kupa, a Siti za osmi. Prošle sezone u finalu plavi Mančester je pobedio 2:1.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading