GLAMUR NA SARDINIJI Badava je Mbape dobio trofej, svi su gledali u zanosnu Italijanku

07:40 | 30-05-2024

Šoutajm 0

Dok je Melisa vodila svečanost, svima kroz glavu prolazile njene burne veze

Melisa Sata

 

Kilijan Mbape skuplja nagrade pred dugo čekanu objavu da (li) pojačava Real.

Kilijan Mbape Profimedia
 

Francuski as je proglašen za najboljeg fudbalera godine u izboru Glob sokera iz Dubaija. Priznanje mu je uručeno na Sardiniji na glamuroznoj svečanosti, organizovanoj prvi put van Emirata. Mbapeu je ovo druga takva nagrada, a rekorder je Kristijano Ronaldo sa čak šest. Portugalčev arhirival Lionel Mesi ima samo jednu, kao i Falkao, Riberi, Levandovski, Benzema i Haland.

Naser el Kelaifi i Kilijan Mbape AP/Michel Spingler
 

PSŽ odbija da mu uplati 80 miliona

PSŽ je dužan da plati Mbapeu 80 miliona evra bonus za lojalnost, ali to odbija da uradi, navodi „Ekip“. Parižani, očigledno, ne mogu da oproste fantastičnom napadaču to što je iskoristio klauzulu da ode godinu pre isteka ugovora. I to besplatno!

Ćabi Alonso je izabran za najboljeg trenera, Mančester siti je najbolji muški, a Barselona ženski tim, Lamin Jamal je zvezda u usponu, Atalanta je dobila nagradu za proboj godine, a Komo za povratak...

Voditeljka skupa slavnih i bogatih na Sardiniji bila je Melisa Sata, zanosna italijanska voditeljka koju bije glas da partnere „uništava se*som“, a ona to odlučno demantuje.

Podsećanja radi, 38-godišnja lepotica izvajanog tela bila je u ljubavi s Kristijanom Vijerijem, navodno imala aferu s Kobijem Brajantom, za sobom ima (jedini) brak s Kevinom Prinsom Boatengom, a poslednja veza joj je bila s teniserom zemljakom Beretinijem. Mateo je nju ostavio, šta mu bi?

Tagovi:

Komentari(0)

Loading