LOŠI MOMCI Atletska bomba u druženju s holivudskim zvezdama i traži da je neko štipne

06:30 | 31-05-2024

Šoutajm 0

Nemica nije krila oduševljenje što su joj superstarovi potpisali trkački dres

Alika Šmit

Glamurozan skup u Berlinu, pa da prođe bez nje... Nije baš da je Alika Šmit došla da ukrade slavu holivudskim zvezdama, ali je dobila ono što je želela...

Alika Šmit Profimedia
 

Najse*sepilnija atletičarka sveta - mnogo bolje izgleda nego što trči, da se razumemo - pojavila se na evropskoj premijeri četvrtog dela serijala akcione komedije „Loši momci“.

Alika Šmit EPA/Filip Singer
 

Shodno događaju, 25-godišnja gracija je nosila crnu haljinu koja je isticala njenu atraktivnost. Svesna toga, ponosno je pozirala na plavom tepihu.

I dok su fotoreporteri „upucavali“ lepoticu iz Vormsa, ona je krenula ka „lošim momcima“. Čim joj se ukazala prilika prišla je Vilu Smitu i Martinu Lorensu, koji u ovom komičnom serijalu glume detektive policijske uprave Majamija.

Alika je zamolila dvojicu superstarova da joj se potpišu na trkački dres, a oni su joj rado udovoljili. Očarani njenim izgledom ili čisto kurtoazije radi, nije ni važno... Potom su zajedno s njom pozirali.

„Vil Smit i Martin Lorens su potpisali moj dres. Može li neko da me uštine“, napisala je Alika na Instagramu, gde ima pet miliona pratilaca i gde je nedavno otkrila da je odbila nepristojnu ponudu.

Šmitova se, podsećanja radi, nedavno kvalifikovala za Olimpijske igre u Parizu, gde će biti članica nemačke mešovite štafete 4x400 metara. Jedine dve medalje u karijeri ima iz mlađih kategorija - srebro na EP 2017. (U20) i bronzu na EP 2019. (U23), obe na 4x400.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading