SMRT ZA FUDBALERE Ludela za Ronaldom pa zavolela Balotelija

06:30 | 05-06-2024

Šoutajm 0

Rafaela Fiko može da se pohvali sa dva zaista značajna skalpa

Fiko
Profimedia

Rafaela Fiko, italijanska manekenka i pevačica, gostovala je u emisiji „Storie di Donne“ i otvorila dušu o vezama sa slavnim fudbalerima i kako su one uticale na njen život.

Najviše se u medijima pisalo o njnom turbulentnom odnosu s Marijom Balotelijem s kojima ima 11-godišnju ćerku.

- Upoznala sam Balotelija u noćnom klubu. Otišla sam tamo s njegovom sestrom koju sam ranije upoznala na „Ostrvu slavnih“. Sestra mu je dala moj broj, onda smo počeli da razgovaramo, izašli smo i na kraju druženja on je izvadio iz auta buket ruža - započela je priču Rafaela, a zatim dodala da fudbaler nije bio spreman da bude otac.

Fiko Profimedia
 

 

- On nije želio da bude otac i tražio je od mene DNK test. Zašto? Možda zato što je bio premlad i malo oštar, u početku mu se nije sviđalo da bude otac.

Dodala je:

- Ništa mu ne zameram, sve sam mu oprostila jer iz veze se rodila naša ćerka i ona je moja velika ljubav. Izdao me i varao više puta, nabijao mi je rogove u javnosti. Nisu mogli da se sakriju. Oprostila sam mu jer sam bila baš zaljubljena. Baloteli je bio velika ljubav mog života - istakla je Rafaela.

Opčinila i Mođijevog sina

Rafaela je bila u vezi i sa Alesandrom, sinom Lučana Mođija bivšeg direktora Juventusa i skandal majstora, vlasnikom kompanije za rukovođenje sportom koja predstavlja sportiste, trenere i legende, a bavi se konsaltingom, organizacijom događaja i globalnim marketingom.

Pre slavnog Italijana, manekenka je volela Kristijana Ronalda.

- Skoro 11 meseci sam bila ludo zaljubljena u njega. Bio je normalan, jednostavan i smiren dečko - rekla je Rafaela pa dodala:

- Bila je to mala i intenzivna ljubavna priča. Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na nekom događaju i tom prilikom mi je prišao, počeo da mi se udvara i razmenili smo brojeve telefona. Tako je sve počelo.

Fiko Profimedia
 

 

Priznala je da joj je Portugalac tada bio nepoznat.

- Nisam ni znala ko je on. Bila sam sa svojim agentom koji mi je rekao: „Vidiš koga imaš“ i pitala sam ga ko je on, a on mi je rekao da je jedan od najboljih fudbalera na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading