U RALJAMA ŽIVOTA Životna priča Georgine Rodrigez tek u novije doba postala je bajka

06:00 | 08-06-2024

Šoutajm 0

Ćerka krijumčara droge i prostitutke

Georgina
Profimedia

Saputnica Kristijana Ronalda i poznata influenserka Georgina Rodrigez svakodnevno privlači pažnju medija raskošnim životom koji podrazumva sve oblike glamura.

Neverovatno bogatstvo i popularnost donela joj je veza sa slavnim fudbalerom. Njeno bogatstvo se multipliciralo pošto je emitovana Netfliksova serija „Ja sam Georgina“, a ona i Kristijano su na glasu kao jedan od najbogatijih parova na svetu. Ipak, Georginu život nije mazio. Iako je sada zvezda i uživa u izobilju, tokom detinjstva je prolazila kroz pakao i život joj ni malo nije bio lak.

Georginin otac bio je Argentinac, a majka Španjolka. Horhe Rodrigez, bivši fudbaler, bio je krijumčar kokaina i kanabisa i boravio je u zatvoru, piše „The Sun“. Horhe je u Španiji odslužio kaznu zbog dva prekršaja.

Osuđen je na 11 godina zatvora 2003. godine zbog planiranja krijumčarenja više od 100,000 funti vrednog 83-postotnog kokaina iz Španije u Francusku. Oslođen je 2008. godine.

Georgina Profimedia
 

 

Ponovno je završio u zatvoru, i to zbog krijumčarenja smole kanabisa vredne milione funti iz Maroka u Španiju, uz nekoliko saučesnik. Dobio je dve godine zatvora i pušten je 2013. godine. Horhe je umro u 70. godini 2019. godine od posledica moždanog udara koji je imao 2016. godine.

Majka je Ana Marija Ernandez, živi u Italiji, ali ima i neproverenih informacija da je poginula u saobraćajnoj nesreći. Iako se o njoj ne zna puno, Georginina prijateljica Rosario odlučila je da otkrije istinu za emisiju „Socialite“. Navodno su se Horhe i Ana Marija upoznali u njegovom noćnom klubu u i par je začeo Georginu tokom veze. No, otac je ubrzo završio u zatvoru, a majka je nastavila da se bavi prostitucijom.

Obezbedila se za ceo život

Kristijano je promenio njen život, ali i ona njegov, i to Portugalac ne zanemaruje. Georgina brine o troje njegove dece od surogat majki, a ćerke Alanu Martinu i Belu Esmeraldu rodila je u njihovoj vezi.

Par nije u braku, sklopili su neku vrstu predbračnog ugovora uz koji Georgina doživotno prima 100.000 evra mesečno, čak i ako raskinu. Porodični dom u La Finci u Madridu pripada Georgini.

- Učinila je što je morala za svoju porodiicu - rekla je Rosario.

Georgina njene izjave nije komentarisala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading