MESI, ŠAMPIONE Kopa tek počela, a Brazilka zapalila Ameriku vrelom tetovažom

06:00 >> 19:27 | 23-06-2024

Šoutajm 0

Vlasnica nekad najlepše zadnjice sveta navija za Argentince, ne za svoje zemljake

Suzi Kortez

Duboko u senci EURO 2024, bar za ljubitelje fudbala na Starom kontinentu, igra se i Kopa Amerika. Tek je počela, a već se zna prvak - Argentina.

Lionel Mesi AP/Mike Stewart
 

Mesi: Početak uvek težak

Argentina je u odbranu titule osvojene 2021. krenula trijumfom nad Kanadom 2:0 (), uz još jedan rekord Lea Mesija - odigrao je 35. meč na Kopa Amerika, najviše u istoriji tog takmičenja, a jedini je Argentinac sa čak sedam učešća na tom turniru.
- Prva utakmica je uvek teška, a pobeda je najvažnija. Znamo da smo u teškoj grupi, sad nas čeka veoma jak Čile - rekao je Mesi, kome je ovo sedmo učešće na kontinentalnom prvenstvu.

Takav epilog turnira u SAD - Kopa odavno nije šampionat ograničen na Južnu Ameriku - vidi Suzi Kortez, iako su „gaučosi“ odigrali samo jedan meč (pobeda 2:0 protiv Kanade), a njeni Brazilci tek treba da zaigraju. I na Mundijalu u Kataru je navijala za Lea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)

 

Vlasnica nekad najlepše guze sveta, tačnije pobednica mis „Bum-bum 2015“ važi za vernu navijačicu Lionela Mesija, pa otud i ne čudi njena objava na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)

 

„Sigurna sam da će Leo Mesi i Argentina biti šampioni Kopa Amerika 2024“, napisala je manekenka, koja je, između ostalog, slavu na društvenim mrežama gradila upravo potenciranjem (platonske) ljubavi prema kapitenu „gaučosa“.

Suzi Kortez Profimedia
 

Trofej Kope na leđima

Kortezova je najpre posvetila tetovažu Mesiju iznad zadnjice koja ju je proslavila i odvela na naslovnicu „Plejboja“, napisala je „Barca 10“. Potom je na donjem delu stomaka iscrtala njegov lik, na koji je sad podsetila, a naposletku je uradila Leovu figuru kako nosi trofej Kopa Amerika. Taj crtež je na donjoj polovini leđa...

Lionel Mesi AP/Bruna Prado
 

Suzi je tom prilikom postavila fotku na kojoj je u opremi Argentine, a pokazuje tetoviranu glavu Mesija iznad „vrele“ zone. To je, zapravo, samo jedan od tragova 37-godišnjeg čarobnjaka s loptom - uzged rečeno, sutra mu je rođendan - na telu Brazilke iz okoline Sao Paula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)

 

Suzi je, podsećanja radi, svojevremeno otkrila da joj je Đerard Pike slao poruke, i to baš u vreme kad se razvodio od Šakire („Uvek me je pitao za guzu koliko je velika“), ali Španac pored Mesija nije mogao da dobije ni delić pažnje, da ne kažemo ni delić tela...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading