GOLA LJUBAV Brazilka originalno najavila bodrenje karioka na Kopa Amerika

06:30 | 25-06-2024

Šoutajm 0

Tifani Santos se prošetala obnaženog tela ofarbanog u opremu reprezentacije svoje zemlje

Tifani Santos

 

Brazil je, verovatno, najomiljenija fudbalska reprezentacija na svetu. Gotovo da nema kutka ove planete bez navijača „karioka“, a videće se to i tokom Kopa Amerika 2024.

Vinisijus AP/Martin Meissner
 

Rano jutros po našem vremenu Brazilci su startovali na šampionatu u SAD - turnir južnoameričkih selekcija odavno je prešao granice njihovog kontinenta - utakmicom prvog kola grupe B protiv Kostarike. Uz Vinisijusa, Rodriga, Rafinju, Paketu i ostale zvezde bili su brojni fanovi na supermodernom „Sofi stadionu“ u Inglvudu, predgrađu Los Anđelesa. Naravno, i cela otadžbina, koja se nada jubilarnoj 10. titulu Kope.

Tifani Santos Profimedia
 

Imaju Brazilci navijač(ic)e i u „kolevci fudbala“. Izdvojila se jedan influenserka, više stasom nego glasom. Tifani Santos, zvezda platforme za odrasle Onlifans, proštela je Londonom u opremi reprezentacije rodne zemlje. Opremi koja je, zapravo, bila naslikana na njenom golom telu!

Tifani Santos Profimedia
 

Urugvaj je pobedio Panamu, a za to vreme Brazilka zanosnih oblina se vozila metroom po Londonu, da bi izašla na trgu Pikadili, gde je izazvala pometnju među turistima. 

- Želim da odam počast Brazilu i pokažem ponos na korene, naš fudbal nema premca. Ja sam strastveni navijač. Nadam se da ljudi to primećuju više od kontroverzi - rekla je Tifani.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading