SRCELOMAC Savremeni lepotani bivšem asu nisu ni do kolena - lep do bola, a veran do koske

06:00 | 01-07-2024

Šoutajm 0

Za Paolom Maldinijem žene i danas uzdišu, ali lepa Venecuelanka zauvek mu je osvojila srce

Maldini
Profimedia

Još uvek se nije pokrenulo pitanje najlepšeg fudbalera na EURO 2024. Za mnoge dame Kristijano Ronaldo i dalje je broj 1 po tom pitanju, iako je u poznim igračkim godinama. Ali, ako bi pitali pripadnice lepšeg pola ko je najlepši fudbaler svih vremena procentualno najveći broj izabrao bi Italijana Paola Maldinija (56).

Međutim, za razliku od borjnih kolega, sin slavnog fudbalera i trenera Ćezarea Maldinija, srca je lomio na daljinu ili u snovima pohotljivih dama. A zaštoje to tako, ako se zna da Italijani vole da švrljaju, posebno Paolov prijatelj Kristijan Vijeri.

IZ IMUĆNE PORODICE

Adrijanina majka je Dianora Blanko član je jedne od najimućnijih venecuelanskih porodica.

Proslavljeni talijanski defanzivac, koji je celu karijeru proveo u Milanu, trenutno ej sportsk idirektor voljenog kluba. Koliko je veran Milanu toliko je i supruzi Adrijani Fosi.

Maldini Profimedia
 

 

Paolo i Adrijana upoznali su se 1987. godine u diskoteci u Milanu, a u braku su u od 1994. godine. Venčali su se u lombardskoj vili u malom gradiću Kasano d‘Ada. Adriana se zbog supruga odrekla uspešne karijere modela.

Ortak sa Vierijem

Adrijana je Paolova saradnica u razvoju brenda „Sweeta Years“ koji je pokrenuo s nekadašnjim saigračem Kristijanom Vierijem.

Atraktivna Adrijana je poreklom Venecuelanka rođendan je 8. lipnja 1968. u Karakasu. Još vrlo mlada debitovala je kao model u Majamiju, a zatim se preselila u Pariz, a 1988. u Milano gde je radila kao model za neke od najvažnijih marki visoke mode, a zatim se okušala i u glumačkoj karijeri. Devedesetih je šetala modnim pistama za Đanija Versaćea, Lauru Bjađoti … bila je voditeljka na italijanskoj televiziji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading