ŠMEKERSKI POTEZ MARKA JARIĆA Brdom ruža osvojio najlepšu ženu na svetu

06:00 | 02-07-2024

Šoutajm 0

Bivši košarkaš Marko Jarić na prilično jednostavan način odveo pred matičara zanosnu Brazilku Adrijanu Limu.

košarka
Shutterstock

Srbin nije želeo da otkrije formulu uspeha, ali je tajnu obelodanila žena za kojom mnogi i dan-danas uzdišu. Svojevremeno je u svetu sporta i šou biznisa kao bomba odjeknula vest da se naš košarkaš Marko Jarić oženio brazilskim foto-modelom Adrijanom Limom, u tom momentu najlepšom ženom na svetu! U braku su bili od 2009. do 2014. godine, a zvanično su se razveli 2016. Imaju dve ćerke.

Ipak, bivši par je ostao u sjajnim odnosima i zajedno podižu Valentinu i Sijenud. U jednom trenutku, ne tako davno, šuškalo se da će se pomiriti, ali Adrijana je pronašla novog partnera, filmskog producenta Andrea Lemersa, s kojim ima sina, a ni Marko nije sedeo skrštenih ruku.

košarka Profimedia
 

Mnogima ni dan-danas nije jasno kako je Marko zaveo Adrijanu. Bio je poznat kao veliki džentlmen čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, tačnije o trenutku kad je Lima popustila i postala njegova devojka. Ipak, Marko nije želeo da otkrije kako je uspeo da zavede jednu od najlepših žena svih vremena.

- Ne smem nikome da kažem kako sam zaveo Adrijanu. To je tajna koju bih morao da naplatim - rekao je svojevremeno Jarić u šali.

Nevina ušla u brak

Mediji su pisali da je slavna manekenka nevina ušla u brak, ali završen je posle njegovog neverstva 2014. godine. Par je pokušao da reši probleme, ali kriza je ipak rezultirala razvodom.

Međutim, deo tajne otkrila je Adrijana kad je priznala da je šarmantnom gestom uspeo da je obori s nogu.

- Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je dočekalo iznenađenje, moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikad nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - ispričala je Adrijana pre puno godina.

Počeo da radi

Jarić se nedavno zaposlio u američkoj kompaniji WestPac Wealth Partners gde će obavljati funkciju potpredsednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport.

Iako je bio u vezi s brojnim ženama, čini se da je Adrijana Lima ostavila u Markovom životu najveći trag. Osim što je jedina koju j oženio, njihova ljubavna priča je bila gotovo filmska. Venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine posle tri godine veze.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading