RASTURILA MU BRAK SA DŽEPNOM VENEROM Novinarka Lena Vurcenberger ne krije sreću pored selektora Nemačke

06:00 | 05-07-2024

Šoutajm 0

Vođa pancera proglašen za najzaljubljenijeg selektora na EURO 2024, a njegova pratilja dobila je otkaz u Bildu zbog sukoba interesa

Nagelsman
Profimedia

Julijan Nagelsman (36) se oženio svojom ljubavi iz detinjstva Verenom (37), džepnom venerom visokom 165 centimetara. Imaju sina Maksimilijana rođenog  2015. i ćerku rođenu 2020. Par se razveo 2023. godine, kada je otkriveno da je u vezi sa Lenom Vurcenberger (30) tada sportskom reporterkom najvećeg nemačkog lista Bild. Vurcenbergerova je, zbog sukoba interesa, prebačena sa sportske rubrike na crnu hroniku, a slikani su kako se provode na jahti tokom odmora na Ibici. Par meseci kasnije zimovali u Austriji, a baš tada Julijan je u Bajernu (imao je osam miliona evra godišnje) dobio otkaz zbog slabih rezultata. 

Nagelsman Profimedia
 

 

Potom je postao selektor Nemačke, a na EURO 2024. posle svake utakmice najpre trči na tribine da se poljubi sa Lenom. Prizor nemačkog selektora koji deli trenutak intimnosti sa partnerkom postao je uobičajen na turniru, pa su ga prozvali „najzaljubljenijim selektorom“. 

Konji zajednička ljubav

Lena i Julijan obožavaju konjički sport, imaju nekoliko grla, a Nagelsman želi da se okuša u polu. Poznat je i kao strastveni  brdski biciklista. Lena je nedavno napustila Bild i postala portparolka mreže dobavljača i održivosti u BMV-u. 

Čini se da mu ne smeta što su su redovno na meti objektiva. 

 - Ako svi žele da nas slikaju, to i nije tako loš znak. Inače volim da se slikam - rekao je Naglelsman. 

Nagelsman Profimedia
 

 

Vurzenbergerova je na utakmicama sa bojama nemačke zastave na  lica, a nosi majicu sa Nagelsmanovim nadimkom „Julsi“. Tu su i njegova deca sa kojima ima sjajan odnos. 

Hitler robijao, Julijan se rodio 

Za nekoga ko je jedva igrao fudbal kao defanzivac u Ausgsburgu i Minehnu 1860 Nagelsman je napravio je zadivljujuću trenersku karijeru. Vodio je Hofenhajm, Lajpcig, Bajern i sada „pancere“. 

Rođen je u bavarskom gradiću Landsbergu na reci Leh (65 kilometara od Minhena i 35 od Augzburga), a u tom mestu Adolf Hitler je tokom 1923/24 bio u zatvoru. 

Očigledno je sa planiraju dugu i plodnu vezu. Imaju kućnog ljubimca labradora Rozali. Nedavno je objavljeno i da je par kupio imanje od 1,75 miliona evra u idiličnom tirolskom selu Fiberbrun sa oko 4.500 stanovnika. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading